@xxTymczasoweKontoxx: Grzegorz G. jest poważnie zaburzonym człowiekiem i już dawno jego dysk twardy powinien zostać prześwietlony przez odpowiednie służby bo może się tam znajdować sporo zakazanych prawem materiałów. ( ͡°͜ʖ͡°)
@xBombelek: @imargam_2137: poświęciłem pół godziny by sprawdzić jego "twórczość". W ciągu tych 30 minut wyzwal pewnie z 20 osób. Że też jemu nikt nie chce tego krzywego ryjka oklepac...
@xxTymczasoweKontoxx: pół Polski chce tylko nikt nie wie gdzie się zaszył, gdyby słynne hycle Azora zamiast bezsensownego tropienia Analczyka zajęły się wystalkowaniem edofila to gwarantuje Ci, że po ustaleniu adresu odpaliłby kolejnego stream z p---ą pod okiem. ( ͡°͜ʖ͡°)
@wonsztibijski: uważaj ( ͡°͜ʖ͡°) Niedawno napisałem, że chętnie bym zobaczył taki filmik jak Stonoga ściga Grzegorza... Post usunięty z powodem "atakuje mnie" ( ͡°͜ʖ͡°)
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡°ʖ̯͡°) #tinder #podrywajzwykopem
Pierwsze pytanie jakie zadaje to
Proces resocjalizacji nie zadziałał.
#rafatus #danielmagical #patostreamy
W ciągu tych 30 minut wyzwal pewnie z 20 osób.
Że też jemu nikt nie chce tego krzywego ryjka oklepac...
Niedawno napisałem, że chętnie bym zobaczył taki filmik jak Stonoga ściga Grzegorza...
Post usunięty z powodem "atakuje mnie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)