Aktywne Wpisy
Salido +244
Minął 13. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Kadet20 +288
Ocieplanie wizerunku wjeżdża mocno :)
Od kilkunastu dni dosłownie strzela storkami na insta, postami na fejsbuniu jaka to z nich wspaniała para.
Do Robercika się tuli a w myślach bachata z Hiszpanem jest grana pewnie i inne szpagaty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #przegryw
Od kilkunastu dni dosłownie strzela storkami na insta, postami na fejsbuniu jaka to z nich wspaniała para.
Do Robercika się tuli a w myślach bachata z Hiszpanem jest grana pewnie i inne szpagaty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #przegryw
Sytuacja z dzisiaj:
Wyjeżdżam z bramy, zatrzymuje się gość w jakiejś nowszej #bmw i zaczął po angielsku mówić że był na targach #warsawindustryweek jest z Włoch i jedzie na lotnisko i chce oddać jakiejś firmie sprzęt który ma ze sobą bo jemu nie opłaca się brać go do samolotu bo będzie musiał dużo zapłacić za bagaż. Miał jakiś duży generator prądu i walizkę z kluczami. Chciał to oddać i mieć problem z głowy, później pokazał jakąś "fakturę" na której generator to koszt ponad 10k i klucze też kilka tysięcy. Zaczął kierować rozmowę tak abym ja to do niego wziął- chyba trochę się zmieszał, że nie zaproponowałem pierwszy że jak ma oddać za free jakiejś firmie to ja chcę to wziąć.
Jak się później okazało to jedyne co chce to zwrot 23% podatku VAT czyli jakieś 3.5k- podziękowałem i pojechał dalej szukać kogoś innego. Coś czuję, że nieźle na tym trzepią ludzi.
#warszawa #legionowo #mazowieckie #oszukujo #oszust
To go postawilo do pionu.