Wpis z mikrobloga

No i Grodzki zaorał pisowski lumpenproletariat XD Ja się zastanawiam jak można #!$%@? zionąć taką nienawiścią tylko i wyłącznie ze względu na to że ktoś jest bogatszy XD Ja wiem, że prolom z PiSu się marzy żeby chirurg który ich operuje zarabiał 3 tysiące brutto i mieszkał w podobnej norze jak oni sami, ale no #!$%@? XD
#neuropa #polityka
Przegrywek123 - No i Grodzki zaorał pisowski lumpenproletariat XD Ja się zastanawiam ...

źródło: comment_ghOOLper25NmgtHp5KhqXAP0TsfBlqxb.jpg

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Przegrywek123: powinni zarabiać dużo, ale rozglądanie się za prywatnymi odrzutowcami ?
... Nic dziwnego że świat zmierza do katastrofy ekologicznej, bogatym ciągle mało, ma wielki dom, szybkie samochody H-J ON MUSI MIEĆ ODRZUTOWIEC
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kejterr: A czemu miałby nie mieć? Bo nierobole w Afryce się mnożą i są biedne? Czy bo bolak bez wykształcenia ma ból dupy, że on zarabia tylko gówno w prostej robocie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@kejterr: Może sam oddawaj swoje pieniądze, a komuś nie zaglądaj w kieszeń? Bolaki są mistrzami w zaglądaniu innym do portfela- "sunsiod" zawsze ma szybszego passata, ładniejszą żonę i większy dom, a skund łun wzioł na to piniondze, jak przecież łun mówił, że robi w jakiejś firmie.
  • Odpowiedz
@tellet: nie piszę nic o oddawaniu pieniędzy analfabeto, tylko o cywilizacyjnym biegiem za jak największą forsą. Każdy chce dobrze żyć, ale zachcianki bogatych przybierają rozmiary absurdu.
O takich skomplikowanych sprawach jednak nie ma co pisać z wykopkiem, który dorabia materiał do swojej tezy i opisuje jak ma na chacie.
  • Odpowiedz
@Przegrywek123: Tu nie chodzi o to ile zarobił w zawodzie. Jest politykiem i to jest w tej aferce najważniejsze.Tłum potrafi pojąć, że chirurg może żyć na poziomie wyższej klasy średniej, ale nie potrafi pojąć, że polityk może mieć pieniądze i od tej strony atakuje pis. Dają proste aluzje do zrozumienia, że z tym majątkiem jak na polityka jest coś nie tak, ale nie wspominają o tym kim jest senator i
  • Odpowiedz
@Przegrywek123 śmieszne jak się jest w stanie bronić człowieka tylko ze wzgledu na polityczna nienawiść xx

Niczym to się nie różni od bronienia piersią księdza którego oskarżono o pedofilie tylko wtedy to też ciemnogrodu pisowski xd
  • Odpowiedz
@Przegrywek123:
Przecież to jest telewizja skierowana do debili, pogadajcie z kimś kto zarabia minimalną na temat zarobków w Polsce to was głowa rozboli. Nie potrafią w żaden sposób zrozumieć dlaczego ktoś inny zarabia więcej niż minimalna, umiejętności mają zerowe i uważają, że ich gówniane zarobki to wina tego złego rządu. Obojętnie czy PO czy PiS jest u władzy.

Jak zaczynałem karierę w IT i powiedziałem ile dostałem to zaraz "No
  • Odpowiedz
@kejterr: Wszystko się sprowadza do tego, że zaglądasz ludziom do kieszeni, czego się robić nie powinno, bo każdy robi ze swoimi pieniędzmi to, na co ma ochotę. Jak jest bogaty to sobie kupuje różne rzeczy, na które stać tylko bogatych i było tak od zawsze, kiedyś to były wsie albo ozdabiane księgi a dziś odrzutowce. Tak już jest, a twoje wysrywy mają raczej żałosny wydźwięk
  • Odpowiedz
Oczywiście powinien w Polsce dobrze zarabiać. Natomiast porównanie do USA jest z dupy, tam miałby dużo niższe szanse na pozycję którą tu posiada. U nas studia są praktycznie darmowe bo państwo mu za nie zapłaciło.
  • Odpowiedz