Wpis z mikrobloga

@jmuhha: z mojej strony fotografia, postprodukcja, montaż - aczkolwiek te dwie ostatnie pozycje to już raczej wyjazdowo. Ekran trochę za mały (przynajmniej dla mnie) do komfortowej pracy siedzącej, ale już na zleceniu żeby coś zrobić jak najbardziej.
@kuta_senator: Dell XPS 15 lub Lenovo X1 Extreme gen.2 - nic innego nawet nie bierz pod uwagę.

Oba są w bardzo podobnej cenie... z tym, że Lenovo bardzo ciężko dostać w takiej konfiguracji w polsce, a samo lenovo nie prowadzi swojego sklepu.. Dell za to prowadzi swój sklep... Ale jedyna karta grafiki to "NVIDIA(R) GeForce(R) GTX 1650 z 4 GB pamięci graficznej GDDR5 " i nie wiem jak z szybkością dysków.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jmuhha: monitor w proporcjach 32:9 i sorry 49 cali ma ale to nie jest tak tv. Nie taki wysoki a bardzo szeroki. Tak jakbyś dwa albo trzy monitory 32 tradycyjne kolo siebie ustawił tylko masz jeden. Mi się do excela przydaje, bo pracuje na dużych i skomplikowanych arkuszach, ale sporo ludzi też gra na takich czy używa po prostu jakby miało dwa albo 3 monitory.

https://www.lg.com/us/monitors/lg-49WL95C-W-ultrawide-monitor