Aktywne Wpisy
frugASS +294
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@M4rcinS: Yuż przechodzą powoli na yena, to kwestia czasu :)
@nostalgiwolf: Rosja by się z tego wręcz ucieszyła. Pomijając napięcia wewnętrzne, jakie ta decyzja by wywołała, to kacapy zaczęły by całą kampanie propagandą "a widzicie, Ukraina sama się odcina do dziedzictwa Rusi Kijowskiej, to nie jest ich historia tylko nasza, my mamy do niej wyłączne prawo".
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@nostalgiwolf: do tego wymyślony dla nich a przywlaszczony przez ruskich
Komentarz usunięty przez autora
Fajnie będzie jak będą mieli dwa alfabety jak w serbi, ale po co mają się wyzbywać swojego?