Wpis z mikrobloga

Witam jesli rzuciłeś/aś p-------y chociaż na jakiś czas tez weź udział w ankiecie z góry dzięki :) #ankieta #nalogi #p-------y

Co pomogło ci rzucić nałóg papierosowy

• Tabletki typu (Desmoxan) 26.5% (77)
  • Sport jako motywacja 14.4% (42)
  • Vape (Papieros elektryczny) 36.4% (106)
  • Gumy z nikotyna 1.0% (3)
  • Spray z nikotyna 3.1% (9)
  • Plastry nikotynowe 1.0% (3)
  • Hipnoza 17.5% (51)

Oddanych głosów: 291

• 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@InsuowanaInsynuacja: dzisiaj jest 425 dni jak nie palę - tak, mam aplikację która liczy za mnie zaoszczędzony hajs ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czasem jeszcze wracam sobie myślą jak fajnie było wychillować przy papierosie gdzieś na wolnym powietrzu. Za chwilę wraca do mnie myśl jakie to głupie. Pomijając fakt kasy i zdrowia, gdzie przez 17 lat palenia straciłem bardzo dużo, wbrew pozorom to ogrom zmarnowanego czasu. Każde
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@InsuowanaInsynuacja: stary mi kupił książkę o tytule typu skuteczna metoda jak rzucić palenie, którą przeczytałam akurat w święta, gdy popelnilam taktyczny błąd kupując za mało fajek na zapas podczas gdy było -15, nie miałam prawa jazdy a do najbliższej stacji benzynowej było z 10 km, więc tak czy to książka, czy okoliczności, nie wiem - silna wola to mit i p---------e, moim zdaniem, siła lenistwa to jest to (bo skoro
  • Odpowiedz
@InsuowanaInsynuacja: elektroniczny i stopniowe zmnirjszanie ilości nikotyny na przestrzeni roku. Nie palę już 4 lata, nie ciągnie mnie, mogę być w towarzystwie palaczy ani mnie nie ciągnie ani nie brzydzi. Paliłem dwanaście lat, paczkę do dwóch dziennie. Polecam spróbować.
  • Odpowiedz
Ej a tak serio jak wam pomogła hipnoza? Czego doświadczyliście? Nie wiem jak to działa, doświadcza się jakiegoś odcięcia od rzeczywistości? XDDD
Ja jak rzuciłem to dlatego że dusiło mnie, dowiedziałem się potem że mam astmę XD
  • Odpowiedz