Aktywne Wpisy
ilem +58
Tyrande +20
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
Chciałem wypłacić kasę a te k---y dalej problemy robią
Witaj,
Ze względów bezpieczeństwa prosimy o dodatkową weryfikację konta.
1,Zdjęcia przedstawiającego Ciebie trzymającego/ą obok Twarzy dokument tożsamości wraz z datą zrobienia zdjęcia na kartce i napisem LV BET. Musisz być widoczny/a od pasa w górę, jak również ręka trzymająca dokument musi być widoczna.
2. W celu weryfikacji konta do przelewów, prosimy o przesłanie potwierdzenia ostatniej wpłaty do LVBET. W przypadku braku wpłaty, potwierdzenia płatności lub innego dokumentu wygenerowanego przez bank z konta bankowego przypisanego w naszym serwisie. Dokument może być kopią/skanem wersji papierowej bądź w formie elektronicznej w formacie PDF. Proszę pamiętać aby zawierał Pana/i dane (imię i nazwisko), logo banku oraz numer konta. Stan konta może zostać zakryty.
#lvbet
czy można to zgłoscic do rzecznika praw konsumenta?
jakie bezpieczenstwo tym k----m chodzi
za takie utrudnianie powinni stracic licencje
tym bardziej, że wszystkie dane mają łącznie z tym z czyjego konta przyszedł przelew.