Aktywne Wpisy

ONVIF +494
Ogólnie przykra sprawa, ze w Polsce poupadała idea prostych barów. Chodzę po Berlinie, mam ochotę napić się piwa, odwiedzam knajpę, zamawiam jasne z kija i frytki, płacę za to kilka euro, gdzieś z tyłu goście grają w rzutki, leci jakaś neutralna muzyka, ktoś dusi peta, ktoś właśnie rozstaje się z laską przez telefon, nie odczuwam tego nijak, idę dalej. A w Polsce jak jest pub czy bar to już musi być ta

Poszukiwana komedia w starym stylu!
Szukam dobrej komedii z absurdalnym poczuciem humoru typu "Czy leci z nami pilot" czy rodem z filmów Jimem Carreyem.
Mam kilka swoich ulubionych filmów, ale od jakiegoś czasu, gdy sprawdzam filmy etykietowane jako komedie dosyć mocno się zawodzę - są to głównie filmy familijne albo o wesołym nastroju, nie mające nic wspólnego z komedią.
Także będę wdzięczna za wszystkie polecajki
#komedia #film #
Szukam dobrej komedii z absurdalnym poczuciem humoru typu "Czy leci z nami pilot" czy rodem z filmów Jimem Carreyem.
Mam kilka swoich ulubionych filmów, ale od jakiegoś czasu, gdy sprawdzam filmy etykietowane jako komedie dosyć mocno się zawodzę - są to głównie filmy familijne albo o wesołym nastroju, nie mające nic wspólnego z komedią.
Także będę wdzięczna za wszystkie polecajki
#komedia #film #

Melodyjka
ciężki riff
Melodyjka z wokalem jak to świat jest z-----y to jak bardzo cierpię
Refren ciężki riff i rozpaczliwy wokal
znów melodyjka i wokal jaki świat jest beznadziejny
Refren, ciężki riff z rozpaczliwym wokalem
wstawka jakiegoś break beatu
i znów refren z rozpaczliwym wokalem.
Koniec.
Cała twórczość korna od kilku lat.
Gdzie kawałki w stylu
B.B.K
A.D.I.D.A.S.
Wake Up.
Ball Tongue
Need To
Shoots and Ladders
Divine
Lies
Predictable
Helmet in the Bush!!!!!! K---a przecież przy tych kawałkiem miałem ciary na plecach za każdym razem a teraz ?
#muzyka #metal #numetal #korn #zalesie
https://www.metalnews.pl/specjalne/rocznica-debiutu-korna/