Aktywne Wpisy
Paulo12 +15
#gdansk #krakow #trojmiasto #turystyka #niepopularnaopinia #polska
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10

Piottix +81
24 tysiące złotych rocznie - tyle zarabia na mnie właścicielka mieszkania, w którym mieszkam.
Dochód 2 tysiące złotych miesięcznie tylko za to, że jej członek rodziny za komuny dostał z przydziału te czterdzieści parę metrów przestrzeni...
moje pokolenie jest stracone
#zalesie #nieruchomosci
Dochód 2 tysiące złotych miesięcznie tylko za to, że jej członek rodziny za komuny dostał z przydziału te czterdzieści parę metrów przestrzeni...
moje pokolenie jest stracone
#zalesie #nieruchomosci

Znowu na tej drodze wypadek. Najnowsza droga, najwięcej wypadków. I nikt za to nie odpowiada. Zrobić ostry, nachylony zakręt przed wiaduktem, trzeba być idiotą.
#gdynia #trojmiasto #motoryzacja
Mowa o tym zakrecie? Tutaj chyba wiekszy wpływ ma nadmierna predkosc niz ostry zakrety........
@szakalq: da się setką, ale nie radzę jak jest mokro. No i kto to tak zaprojektował?
@ostulemijo: nadal moim zdaniem tutaj winna osób poruszających z nadmierna prędkością samochodem....... jak kogoś zasztyletują to tez będziesz oskarżał firmę produkującą noże, ze coś takiego zaprojektowali ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Issac: nie ma rozróżnienia prędkości w zależności od pogody + jw.
Kierujący gdyby zwolnił PRZED zakrętem do odpowiedniej prędkości i dodając gazu dociazajac tył by normalnie trafił do domu jak planował. IMO pewnie zaczął hamowac będąc już na pierwszym zakręcie, a wyprofilowane drogi "pomogło" mu zakręcić bączka...
W suche dni normalnie pokazuje 70, poszukam na kamerce może mam jeszcze jakieś nagrania z ciepłych dni
źródło: comment_KmMw8MLvxBGbVlanAYXaSR1WjlGL2mgF.jpg
PobierzDobry punkt zaczepienia dla tych co mandat dostali od suszacrj policji przy zjeździe do Rivery