@rezoner: Dzięki temu wpisowi sam zacząłem bawić się w twoim programie. Bardzo dobre narzędzie.
Brakuje mi jednak jednej rzeczy w Twoim edytorze. Mianowicie możliwości zmiany płaszczyzny na której rysujemy poszczególne warstwy. Obecnie rysować można w podobnej orientacji jak działają drukarki 3d - zgodnie z osią Z - może pomyślałbys o dodaniu zmiany orientacji płaszczyzny by można było edytować w płaszczyznach względem osi X oraz Y?
@xiiivs: Dzięki. Tak od nowego roku chcę przerobić całą część edytora. Przed wszystkim dodać normalny edytor voxeli to raz, a dwa wmieszać w niego rysowanie po płaszczyźnie tak jak to jest teraz.
Obecnie przygotowuję bardzo duży update związany z obsługą wielu obiektów - prześledź mojego twittera, jeżeli jesteś zainteresowany.
#limanowa Właśnie słucham w radiu że policja tłumaczy się że "pewnie ma sprzęt do nasłuchu policji" "bardzo możliwe że posiada podziemną bazę" ta k---a laboratorium dextera jeszcze xD
#rezogry #gamedev #pixelart #voxele #pokemon #nintendo
źródło: comment_P241xsaOZqx7M88PlXF43JuG8axU2Bw8.gif
PobierzBrakuje mi jednak jednej rzeczy w Twoim edytorze.
Mianowicie możliwości zmiany płaszczyzny na której rysujemy poszczególne warstwy.
Obecnie rysować można w podobnej orientacji jak działają drukarki 3d - zgodnie z osią Z - może pomyślałbys o dodaniu zmiany orientacji płaszczyzny by można było edytować w płaszczyznach względem osi X oraz Y?
Jeśli byłoby to możliwe to
Obecnie przygotowuję bardzo duży update związany z obsługą wielu obiektów - prześledź mojego twittera, jeżeli jesteś zainteresowany.
zatem będę wyczekiwał update'u
Powodzenia w pracach nad spritestack :D