Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
troszkę dłużej spod świateł ruszasz albo nie wjeżdżasz na rondo na pełnej k----e i już trąbią jakby od tego ich życie zależało, jakby dziecka mieli mu do przedszkola nie wpuścić, tylko wrzucić do śmieci.
a potem wjeżdża taki mistrz kierownicy, operator klaksonu, robert k-----a w audi, w pieszych na pasach albo rozbija się na drzewie na prostej drodze.
tfu!
#oswiadczeniezdupy #kierowcy #polska #motoryzacja #ruchdrogowy
@zdjecie_z_wenszem: Co za, k---a, dzban.
Jak stoisz pierwszy przed sygnalizatorem to masz obowiązek wyczekiwać na zielone z wbitą "jedynką" od momentu, gdy pieszym zapali się czerwone.
@zdjecie_z_wenszem: przez takich właśnie tworzą się korki. 3 sekundy dłużej - zabrałeś 3 sekundy każdemu kierowcy za tobą na światłach. Teraz dodaj 3 sekundy każdemu samochodowi na każdych światłach na swojej trasie.
Ile dłużej auta będą w korkach, zamiast szybciej dotrzeć do domu i odblokować miejsce dla innych?