Aktywne Wpisy
ignis84 +578
Jest mi bardzo ciężko, moje nogi są w fatalnym stanie. Perspektywa chodzenia, po prostu przestałam ją widzieć. Dwa lata walki z bólem, walki o powrót do normalności.
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,
ater +128
11 nieruchomości i dochód z najmu na poziomie 178k zł.
Podatek katastralny od zaraz!!!!
#nieruchomosci #bekazlibka #bekazlewactwa #bekazpodludzi #mieszkanie #wynajem #polityka
Podatek katastralny od zaraz!!!!
#nieruchomosci #bekazlibka #bekazlewactwa #bekazpodludzi #mieszkanie #wynajem #polityka
#gearbest #xiaomi #xiaomilepsze #promocje
Być może coś wiedzą albo mają źródła dzięki którym mogą się dowiedzieć jak wygląda kwestia dostępności mi9t (bez pro)
Ci, którzy czekali na jeszcze niższą cenę niż 290$ trochę się przeliczyli. Pojawił się na chwilę ostatnio 64GB z punktami i nikomu nie wysłali ( ͡º ͜ʖ͡º)
Podobnie było z Mi9, taniał taniał i zniknął.
Teraz promują Mi9 Lite.
! Jestę testerę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@sebekss: Piszesz o tej ofercie za 247,47$? Poważnie nikomu nie wysłali?
Polecam grupę Made in China - Gearbest, Aliexpress i inne sklepy
Jeśli jesteś zainteresowany podobnymi promocjami obserwuj #duxrm
@duxrm: Cena bardzo spoko, tylko że pewnie będzie VAT ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@duxrm: Can not deliver to Poland ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Xiaomi Mi 9T Global - 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 730 w cenie 289.99$ (1119.37zł) z kuponem BG119T6
Xiaomi Mi 9T Global - 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 730 w cenie 309.99$ (1196.57zł) z kuponem BG119T8
https://www.wykop.pl/wpis/45115491