Aktywne Wpisy
mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
RedBulik +655
#przemyslenia #polskiedrogi
Komentarz usunięty przez autora
inb4 "cmentarze są pełne tych, co mieli pierwszeństwo" - NIE, to więzienia są pełne debili, co nie powinni nigdy prowadzić nawet kosiarki!
@Karbostyryl: oba. Jako pieszy mówię ze swojej, egoistycznej, chęci przeżycia
Żeby nie było, jak ktoś wjedzie w pieszego, czy bo go nie zobaczył, czy przez wyprzedzanie przed przejściem, czy na czerwonym to jest jego wina. Uważam, że niefortunne jest użycie słowa "wina", przez OPa. Pieszy ma pierwszeństwo, należy mu
Oczywiście byłaby to jego wina, pewnie poszedłby siedzieć, ale... co mi gurwa z tego, gdybym obecnie leżał 5 metrów pod ziemią?
Nie da się obserwować wszystkich samochodów. I jasne, tak, można i należy się obejrzeć ale trzeba mieć nieźle zrytą banię, żeby doszukiwać się zawsze winy pieszych.
...amatorzy
@Vickers213