Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Mirki co polecacie? Zostało 1,5h do końca przeceny na steamie. Kupiłem sobie kilka gierek. Trochę cebuli w skarpecie mi jeszcze zostało i zastanawiam się co by tu sobie kupić.

Myślałem o:
- wiedźminie 3 (ze względu na świetną ale krótka 2) - nie wiem czy dużo się zmieniło względem 2,
- wiedźminie 3 - Gamę of the year - nie wiem czy wersja z dlc jest warta tej ceny, nie oglądałem gameplaya z dlc, ale słyszałem że są fajne,
- rainbow 6 siege - coś tam oglądałem, nie wiem jak z graniem, nie chce żeby było za trudne i żeby było można sobie pograc casualowo i skillowo od czasu do czasu
- dying light - znajomek mówi że fajna gra, ale jak oglądam screeny na steamie to jakoś tak średnio to wygląda,
- Just Cause 3 XXL Edition - slyszalem że coś jak far cry (który bardzo lubię, szczególnie trójkę) tylko trochę inny, osobiście nie przepadam za jakimiś nowoczesnymi broniami w grach i ogólnie grami w stylu Saints Row,
- Outlast - oglądałem całą fabułę na YouTube, kiedyś miałem kupić ale jakoś tak wzielem i zapomniałem (ʘʘ),
- Life is Strange 2 - gralem w 1 jak była darmowa, bardzo mi się podobało, nie wiem czy 2 będzie tak samo dobre.

Jak już coś polecicie to napiszcie jakieś plusy tej gry. Mogą również być gry spoza listy.

Wcześniej kupiłem w ciemno 7dtd i don't Starve together z których jestem zadowolony.

I to by chyba było na tyle.
#gry #steam #kiciochpyta #cowybrac #wiedzmin #rainbowsix #dyinglight #justcause3 #outlast #lifeisstrange
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach