Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +78
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Mieszkam z tatą w domu jednorodzinnym. Niebieski chciałby się do nas wprowadzić. Tata się zgadza. Pozostaje kwestia finansowa. Czy jeśli niebieski z tatą będą płacić rachunki pół na pół to będzie uczciwy deal czy niebieski powinien płacić więcej? Ja dotychczas nie płaciłam nic, więc tu się nic nie zmieni na pewno.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
jak powinny wyglądać opłaty?
- niebieski i tata rachunki pół na pół 32.2% (163)
- niebieski więcej niż tata 5.5% (28)
- niebieski wszystkie rachunki niech płaci 12.6% (64)
- ojciec niech na was tyra, nieroby 49.6% (251)
(kadr przybliżony na płonący znicz przez 10 sekund)
1. 1 listopada - dzień zadumy i refleksji, Polacy tłumnie odwiedzają groby bliskich.
2. Wzmożony ruch na drogach. Tak wygląda sytuacja na jakiejś c---a znanej drodze. Ale nad bezpieczeństwem ruchu czuwają policjanci, bo...
3....Trwa policyjna "akcja znicz". Policjanci przestrzegają przed brawurową jazdą, warunku są trudne, szczególnie jak pada. Złapano 30 pijanych kierowców.
4. KWESTA NA POWĄZKACH (mój faworyt od lat). Celebryci odmrażają sobie dupę na starym cmentarzu w Warszawie. Nikt nie wie po co, ale Anna Dymna mówi, że to ważne i dadzą radę.
5. Odeszli w tym roku: Paweł Adamowicz, Zofia Czerwińska, Jan Kobuszewski, Hanna Dunowska, Piotr Woźniak-Starak
(kadr na znicz ale oddala się na cały cmentarz)
#heheszki #pasta #wszystkichswietych #groby
@starskaj: raczej odplyneli
Jutro pewnie nawet nie włącze telewizora, ewentualnie do posiłku jakąś magdę gessler, albo inne złomowisko/lotnisko ( ͡° ͜ʖ ͡°), na żaden serwis typu wp/onet nawet nie zaglądam, radia nie słucham w aucie tylko puszczam sobie wywiady na youtube, cmentarze odwiedzę
Twój wpis jest w stylu: "jak można słuchać discopolo?! na pewno nie robi tego nikt na moim poziomie, nikt przecież tego nie słucha (ale każdy zna teksty piosenek)" xD
może Cie
Druga sprawa, jeżeli myślisz, że łatwo "na kacu" mieć promile to się grubo mylisz.
Albo byś musiał w---------ć 0,7 litra wódy np. o 20:00 i wyjechać z chaty o 5:00 rano, albo nie wiem, chlać do 3 w nocy i wyjechać na groby