Wpis z mikrobloga

#wiedzmin #wiedzmin3 #steam Kupiłem na "haloweenowej" promocji GOTY i właśnie zaczynam przygodę z Geraltem, w jedynkę grałem jakieś 30 godzin lata temu, druga cześć niestety ale mnie jakoś ominęła a to za słaby sprzęt a to coś tam, coś tam. Jakieś wskazówki, drobna pomoc jaki kierunek obrać na początek, były by mile widziane, bo to podobno ponad 150 godzin zabawy w tym świecie na mnie czeka a może i więcej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@DrJekyllandMrHyde: ohoo o właśnie takie zachowanie mi chodziło
Nie uważam że wiedzmin nie ma wad ale wyolbrzymianie ich jest conajmniej śmieszne.
Ale wy k---a sie znacie i bedziecie cisnac po popularnej grze bo nie dochodzi do was że dla typowego niedzielnego gracza wiedzmin jest po prostu bardzo dobry.
J----e no life
  • Odpowiedz
  • 2
@ShakeItOff Wiedźmin 2 bardzo fajny. Trochę niedoceniana cześć. Jeśli masz czas najpierw zagraj w cześć druga. IMHO fajnie wprowadza w świat gry i nawiązujemy relacje z postaciami np. z triss.
  • Odpowiedz
@ShakeItOff Jeżeli chcesz wyłapać wszytkie smaczki i niuanse w W3 to oprócz przejścia W1 i W2 polecam przeczytać książki jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. bo w W3 pojawiają się chociażby postacie lub wzmianki o nich z cz.2 lub z książek i jest wielka frajda jak wiesz kim one są jak tylko je zobaczysz ( ͡º ͜ʖ͡º) Ponadto W3 korzysta z Save'ów z W2 aby korzystać z
  • Odpowiedz
@ShakeItOff: znudzi ci się po kilku dniach jak będziesz robił kolejnego fedexowego questa typu „podążaj za śladami”

ps. Opanuj uniki i kontry to rozwalisz każdego, system walki jest prymitywny i jak go wyczujesz to jesteś w stanie kroić wszystko co się rusza
  • Odpowiedz