Aktywne Wpisy
Sigfried +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Profesor Kochański zasłynął tym że kilka lat temu dał serię 'wykładów' po Polsce gdzie twierdził że dzieciom z in vitro grozi upośledzenie umysłowe i autyzm.
Teraz się zastanówcie jaki kurs obiera Polska ustanawiając konsultantem ds. Genetyki Klinicznej taką osobę a jeszcze kilka lat wcześniej likwidując program in vitro i zastępując go programem 'naprotechnologii' czyli czymś co nie leczy niepłodności.
Jeśli ktoś jeszcze raz powie że PiS jawnie nie rozwala państwa żeby dobrze zrobić kościółkowym talibom to jest po prostu zwykłym idiotą i szkodnikiem.
#polityka #neuropa #4konserwy #medycyna #bekazprawakow
Co za #!$%@? katopaństwo, może w ogóle wróćmy do znachorów, po co nam ta cała nauka...
https://www.wykop.pl/link/5193083/straszyl-in-vitro-bedzie-konsultantem-zla-zmiana-w-polskiej-genetyce/
cc: @Tamerlan, @yuim, @artpop
RPO jest lewicowcem, a jego była podwładna Spurek mówiła, że przemoc ma płeć oraz dyskryminowała mężczyzn. Pisałeś o tym już wpisy?
To tak jakbym krajowym konsultantem ds wakcynologii MZ postanowiło powołać Jurka Ziębę albo Huberta Czerniaka. Też luzik według ciebie?
Osoba będąca krajowym konsultantem ds Genetyki Klinicznej nie może jawnie i otwarcie głosić antynaukowych bzdur, a Kochański robi to nagminnie od kilku lat. Rozumiesz w czym jest problem czy jeszcze nie?
Miała chronić przed dyskryminacją, a sama się do niej przyczyniała.
Mapandowud? A nawet jeśli - to co kogo obchodzą prywatne poglądy RPO?
Jeśli ma do tego wykształcenie, czyli jest osobą kompetentną, to "nawet jeśli - to co kogo obchodzą prywatne poglądy?"
@Volki:
1. Wykształcenie i bycie osobą kompetentną
2. Wiara w antynaukowe bzdury
Bo to prawda. Religia ma tyle wspólnego z nauką co Andrzej Kochański z rozumem. Nie za wiele.
@Volki: W którym miejscu ks. prof. Heller głosił antynaukowe poglądy? Bo prof. Kochańskiemu się zdarzyło.
Komentarz usunięty przez autora
Tak samo wypowiadała się Spurek. Czy też tak reagowałeś na antynaukowe bzdury? Czy jedynie razi cię ordo iuris lub Kościół, co tak bardzo podkreślasz.
https://www.wykop.pl/link/4661291/spurek-to-nieprawda-ze-mezczyzni-takze-doswiadczaja-przemocy-w-rodzinie/