Aktywne Wpisy
Mefedronka +1783
Mirki, w końcu jestem singielką. Mogę robić co chcę.
Potrzebuję 500 plusów, żeby rozpocząć szalony projekt.
Każdemu plusującemu prześlę na pw zdjęcia.
Będzie to z jedną, no... może dwiema takimi marchewkami jak się uda.
Raczej na wykopie nikt tego nie robił, więc jakiś powiew świeżości doświadczycie.
Plusy zbieram do godz. 18:00. (。◕‿‿◕。)
Kto mnie zna, ten wie, że dotrzymuję słowa i wysyłam zdjęcia na prośbę
Potrzebuję 500 plusów, żeby rozpocząć szalony projekt.
Każdemu plusującemu prześlę na pw zdjęcia.
Będzie to z jedną, no... może dwiema takimi marchewkami jak się uda.
Raczej na wykopie nikt tego nie robił, więc jakiś powiew świeżości doświadczycie.
Plusy zbieram do godz. 18:00. (。◕‿‿◕。)
Kto mnie zna, ten wie, że dotrzymuję słowa i wysyłam zdjęcia na prośbę
DzonySiara +262
Czy jest coś lepszego do pomocy przy martwym ciągu niż zwykłe paski? Przy 80kg już nie daje rady utrzymać sztangi, a te paski mnie ogromnie denerwują, bo nie mam pomocy w ich zakładaniu i trwa to mega długo, jest niewygodne w targaniu itp. Czy z hakami się lepiej trenuje? Albo z wkładką?
Macie jakiś model godny polecenia?
Najlepiej amazon albo inne źródło które dojdzie do Niemiec ;D #silownia
Btw. Wazne zeby nie bylo za dlugie, bo jednak rozowy here ;F
@bdm_bq: to pacz ;) laska nie trenowała nawet typowo siłowo, po prostu miała wrzucone ciągi i siady do planu sylwetkowego, żeby mieć ładną pupę ;) na filmiku 100kg
Nie widzialam takie evenementu poza youtubowymi hitami.
@stefan8800: @Darksed: Ziomek polecil hak i kupilam z amazona wlasnie. Jak bedzie do dupy to ogarne 8mki.
Tez tak mysle, ze po co bawic sie w 80 przez miesiac z martwym jak w miesiac dojde np do 95 w seriach, a chwyt i tak na
o kręgosłup trzeba dbać
Kolego, to był cytat OPa. Źle mi wszedł cytat, nie mogłem edytować. Patrz co napisałem niżej, trenuje dziewczyny które ciągną ponad 100kg i poniżej tego nie używamy pasków.