Aktywne Wpisy

Tyrande +13
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona

_flae +44
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
Witam, kupiłem Philips Smart TV. Chciałbym odbierać kanały sportowe, na których leci liga hiszpańska, tj. Canal + Sport i Eleven. Czytałem coś, że istnieje IPTV, gdzie można odbierać TV przez internet za opłatą, bez dekoderów etc. Poradzi ktoś co gdzie i jak? Jestem zielony w tych sprawach (ostatnio się dowiedziałem, że jest coś takiego jak KODI).
Interesuje mnie tylko ten pakiet kanałów, nic więcej (ewentualnie jakieś TVP1 żeby odbierać, bo nie mam anteny do naziemnej).
http://bit.ly/Wykopiptv
Dostawców szukaj na tagu #iptv