Wpis z mikrobloga

Kosmici są wśród nas. David Icke mówi o Reptilianach, a kto by pomyślał, że to jednak nasz Walaszek miał rację. Ordynator jest najprawdopodobniej Zdupydomordyzaurem.
  • Odpowiedz
@withoutSmallGarden: Możesz napisać więcej jak wygląda całość? Chcą mi robić gastro (podejrzenie wrzodów) i się cykam strasznie. Nigdy ani mnie nikt nie usypiał, ani nie miałem gastroskopii czy innych takich-takich.
  • Odpowiedz
@Cedrik: jesli masz mieć robiona gastroskopię ze znieczuleniem to niczego się nie bój, nie będziesz świadomy niczego. Położą Cię na lewym boku, do paszczy dostaniesz ustnik a przez wenflon leki po których momentalnie zaśniesz. Obudzisz się po badaniu. Gastroskopia zwykle trwa do 10min jesli chirurg jest sprawny. Czasami trzeba pobrać jakieś wycinki wiec wtedy jest te kilka minut dłużej.
  • Odpowiedz
@Shatter: nie możesz nic takiego zweryfikować, wyniki badań pokazują zupełnie inne rzeczy, najwyżej możesz zapytać chirurga jakim aparatem miałeś robione badanie. Kolonoskopia robiona gastroskopem to nie jest to co chirurdzy lubią najbardziej. Takie rzeczy dzieją się głównie z powodu braku dodatkowego sprzętu i potrzebie wykonywania dużej ilości badań w krótkim czasie. Wszystko z wiadomej przyczyny - oszczędności i jeszcze raz oszczędności.
  • Odpowiedz
@LordLookas: u mnie zapalenie uchyłku meckela dopiero wykryli przy po rozcięciu brzucha (przy objawach perforacji jelita) a z tego co mi opowiedziano po wszystkim właśnie ze względu na zasięg gastroskopii i kolonoskopii nie było szans na zdiagnozowanie tego wcześniej.
  • Odpowiedz