Wpis z mikrobloga

• 5
DOŚĆ!

Koniec z fifą do końca życia. Czuję że gram tylko z NO-LIFAMI i #przegryw

Zaniedbałem treningi przez to g---o.
Zajmowalem głowę składem zamiast myśleć o pracy.
Nerwy mam już na wykończeniu przegrywając w stylu "Laga i do przodu".

Wiem że FIFA daje mnóstwo emocji. Tylko dlaczego tej złej.

Pozdrawiam wszystkich z tagu futa.
To nie jest tryb gry dla casualowego gracza.
Zostań NOLIFEM albo Wypie$#&$# płytę i idź uprawiać sport.

()/

#futzale #fut
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pormen: Calymi dniami analizujesz sklady, budujesz wszystko by mialo chemistry, ciulasz coins do coinsa, koniec koncowi tak z tym co masz przegrac, przegrasz, a z tym co masz wygrac to wygralbys nawet skladem do 50k. I tak w kolko, dostajesz nagrody z ktorych nic nie wypada, wiec musisz zbierac tygodniami na jakas super karte, w miedzyczasie Twoj sklad traci na wartosci co tydzien wiecej niz dostajesz za "nagrody".
  • Odpowiedz
@Pormen: Fakt, ta gra uzależnia bardzo. Staram się nie grać wcale od poniedziałku do środy, bo nie mam na to czasu (zajęcia na uczelni od rana do nocy), ale od czwartku zdarza się, że zaczynam maraton. Zrobię co mam zrobić i cisnę. Z racji tego, że w te dni, o których napisałem, nie mam czasu, to dobijam 20k punktów do rangi w DR do końca weekendu + 12k za LW.
  • Odpowiedz
@Pormen: Fut ma sens, gdy przestawisz głowę na myślenie - fifa dla relaksu. Aby się zrelaksować musisz być w odpowiednio niskiej dywizji, aby trafiać na normalnych, casualowych graczy.
Sam napisałem 2 dni temu post z frustracji, jebiącego innych - lepszych graczy - że specjalnie siedzą w niższych ligach aby nabijać jakieś z-----e wyzwania. I co najśmieszniejsze - niższy poziom zaznałem w lidze weekendowej, niż w 6 lidze...
Stary, pomyśl, że
  • Odpowiedz
@Pormen: Dlatego ja sobie daję spokój z fut, może czasami zagram jakieś sb dla paczek i porobię sbc, a w fife jeśli już, to pogram w tryb menadżera. Jeśli chodzi o fut, to albo się wydaje hajs na fifa points, albo się grinduje jak p------y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pormen: been there, done that xd i ostatecznie po tym jak kupiłem 20, to ją szybko sprzedałem i nie gram. Tobie też bardzo polecam to zrobić, bo ile zyskasz wolnego czasu, to nawet nie wiesz. Tylko zrób to dzisiaj, góra jutro, żebyś przez przypadek nie wrócił. Jak potrzebujesz dodatkowe bodźca to zrób quicksell składu. Mnie to bardzo wyleczyło ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz