Aktywne Wpisy
patryk_66 +223
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy według was para #programista15k i nauczycielka5k mogłaby w przyszłości stworzyć rodzinę 2+2 i żyć na w miarę fajnym poziomie? Zakładając, że rodzina trochę pomoże z budową domu 25 km od miasta top 5 (ja zdalka/hybryda, nauczycielka może poza miastem pracować).
Co rozumiem przez fajny poziom - żadne luksusy i #nieruchomosci na wynajem, ale życie, gdzie nie muszę się martwić o kasę, stać nas na jakieś sensowne auto i wakacje za granicą raz do roku, a ja sam mogę trochę inwestować na emeryturę czy przyszłość dzieci.
IMO to osiągalne, choć trochę mnie martwi sytuacja w branży no i koszty wszystkiego.
Czy według was para #programista15k i nauczycielka5k mogłaby w przyszłości stworzyć rodzinę 2+2 i żyć na w miarę fajnym poziomie? Zakładając, że rodzina trochę pomoże z budową domu 25 km od miasta top 5 (ja zdalka/hybryda, nauczycielka może poza miastem pracować).
Co rozumiem przez fajny poziom - żadne luksusy i #nieruchomosci na wynajem, ale życie, gdzie nie muszę się martwić o kasę, stać nas na jakieś sensowne auto i wakacje za granicą raz do roku, a ja sam mogę trochę inwestować na emeryturę czy przyszłość dzieci.
IMO to osiągalne, choć trochę mnie martwi sytuacja w branży no i koszty wszystkiego.
Koniec z fifą do końca życia. Czuję że gram tylko z NO-LIFAMI i #przegryw
Zaniedbałem treningi przez to g---o.
Zajmowalem głowę składem zamiast myśleć o pracy.
Nerwy mam już na wykończeniu przegrywając w stylu "Laga i do przodu".
Wiem że FIFA daje mnóstwo emocji. Tylko dlaczego tej złej.
Pozdrawiam wszystkich z tagu futa.
To nie jest tryb gry dla casualowego gracza.
Zostań NOLIFEM albo Wypie$#&$# płytę i idź uprawiać sport.
(ⴲ﹏ⴲ)/
#futzale #fut
Musisz sobie wszystko poukładać stary, ja też sporo w to gram a mimo wszystko 5x w tygodniu siłownia, odpręża na maksa :D
I na tym można skończyć dyskusję o fucie. Silnie uzależnia i daje mało frajdy.
Sam napisałem 2 dni temu post z frustracji, jebiącego innych - lepszych graczy - że specjalnie siedzą w niższych ligach aby nabijać jakieś z-----e wyzwania. I co najśmieszniejsze - niższy poziom zaznałem w lidze weekendowej, niż w 6 lidze...
Stary, pomyśl, że
W poprzednich odslonach nie bylo to az tak bardzo widoczne, teraz ta fifa jest mega rakowa.