@Gorion103: Nie mam akurat tego na kompie, coś w tygodniu może uda mi się pokazać. A poza tym, bardzo nieładnie zrobiłeś, że dałeś link do mojego arta, nie pytając mnie o zgodę.
@BalonowaSuka: Nie oceniam, co kto lubi, ja siedzę w maxie od 13 lat, więc ciężko mi zrobić cokolwiek w blenderze, ale na nową wersje patrzę z pożądaniem :]
@kucowaty_suchoklates: czyli w VR jest w pełni funkcjonalny, ma odwzorowany pulpit kontrolny 1:1 itp? rozumiem, że potem inni ludzie po prostu z tego modelu robią symulator
chciałbym się wam pochwalić koparką, którą ostatnio robiłem jako komercyjny projekt :]
W komentarzach więcej.
P.S nigdy nie umiałem dobrze zaprezentować modelu.
#lysygrafikuje #3d #grafika3d #grafikakomputerowa #tworczoscwlasna #3dsmax #substancepainter #substancedesigner
pozowlę sobię na #gamedev bo model low poly :]
źródło: comment_MpebClZ1ohfcYL7f0maoybRs92Da7cdy.jpg
Pobierzźródło: comment_qFLUnns8BD9xeorGXDN2DwHqsWYu8tmD.jpg
Pobierzźródło: comment_kMx2Eb8NhUQfB4Bh3ghqmZZ6qSSQRudc.jpg
Pobierzźródło: comment_uD0Uyz6FRFOhn6HXqWxOPxTpb1trFrFl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ramię i lycha wydają się nieproporcjonalnie duże do reszty maszyny. Nie wydaje ci się ?
@BalonowaSuka: Nie oceniam, co kto lubi, ja siedzę w maxie od 13 lat, więc ciężko mi zrobić cokolwiek w blenderze, ale na nową wersje patrzę z pożądaniem :]
@Dolan: Tutaj akurat do szkoleń w
@kucowaty_suchoklates: czyli w VR jest w pełni funkcjonalny, ma odwzorowany pulpit kontrolny 1:1 itp? rozumiem, że potem inni ludzie po prostu z tego modelu robią symulator