niby mam tego netflixa, a nawet nie wiem co bym mogła obejrzeć, zaczynam te seriale i nie mogę dalej w nie brnąć, bo mnie zwyczajnie nudzą. więc wracam do starych i jadę od początku, ale ileż można. polećcie coś wciągającego i długiego, ładnie proszę :> lubię prawnicze/psychologiczne/medyczne klimaty, czasem coś lekkiego w stylu californication, albo himym
@bon-bon: takie typowo psychologiczne p---------e to in treatment czy jakoś tak a medyczne to chyba tylko hałs bo reszta to telenowele pokroju greys anatomy
@czuwajaca_wezowa_istota: do tego masz jeszcze te nowe amazonowe tasiemce, zdecydowanie lepsze produkcje od syfu z netflixsa o i black sails są spoko, dużo rzeczy jest do obejrzenia
@bon-bon: prawnicze: Sposób na morderstwo zdecydowanie polecam :) Jeśli lubiłaś Breaking bad to Zadzwoń do Saula jest genialne jak nie widziałaś.
Ogólnie nie lubię Marvela i superbohaterskich klimatów, ale wciągnęłam się w Jessice Jones, a po niej w inne seriale z tej serii. Zobacz sobie na próbę.
@bon-bon: Lucyfer(!) banshee Containment Hackerville Mr Robot(!) Lost Power(!) Prison Break(!) The Inmate(!) Vikings(!) Te z wykrzyknikami są zajebiste w opór a reszta poprostu zajebista nie wszystkie niestety na netflixie
@bon-bon: nie masz co ogladac bo tam wielkie G jest. Robia hurtowo co najwyzej sredniaki o transseksualnych smokach (w south parku ich ladnie pojechali xD)
@bon-bon: jeśli oglądałaś rodzinę soprano to polecam Lilyhammer, jesli coś w klimatach polecanego tu już Peaky Blinders to Taboo gdzie główną rolę gra Tom Hardy, ze starszych Utopia, Kidding z Jimem Carreyem
#seriale #netflix
a medyczne to chyba tylko hałs bo reszta to telenowele pokroju greys anatomy
o i black sails są spoko, dużo rzeczy jest do obejrzenia
Jeśli lubiłaś Breaking bad to Zadzwoń do Saula jest genialne jak nie widziałaś.
Ogólnie nie lubię Marvela i superbohaterskich klimatów, ale wciągnęłam się w Jessice Jones, a po niej w inne seriale z tej serii. Zobacz sobie na próbę.
( ͡º ͜ʖ͡º)