Wpis z mikrobloga

niby mam tego netflixa, a nawet nie wiem co bym mogła obejrzeć, zaczynam te seriale i nie mogę dalej w nie brnąć, bo mnie zwyczajnie nudzą. więc wracam do starych i jadę od początku, ale ileż można. polećcie coś wciągającego i długiego, ładnie proszę :> lubię prawnicze/psychologiczne/medyczne klimaty, czasem coś lekkiego w stylu californication, albo himym

#seriale #netflix
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bon-bon: żona idealna? oglądam teraz the affair, jestem na trzecim sezonie, dwie pierwsze nawet ok, trzeci mi nie leży, może Tobie się spodoba. Niewiarygodne bardzo dobre. Stary, dobry Luther obowiązkowo. W zeszłym roku byłam jakoś mega chora i leżałam w łożeczku przez 2 tygodnie i obejrzałam słodkie kłamstewka xD tasiemiec, serial typowo na odmóżdżenie, ale intrygi takie, że hoho xD
  • Odpowiedz
@opkahopka: uwielbiam panią florick, oczywiście, że widziałam <3 luthera nie, więc koniecznie sprawdzę!

mam problem z takimi serialami typu słodkie kłamstewka właśnie, są dla mnie dobre, żeby leciały w tle, ale nie wkręcę się w to niestety
  • Odpowiedz
  • 1
@bon-bon podpinam się pod dark i łajdaków z peaky blinders. Aha i The Crown ( ʖ̯) A tak to też nie mam co tam oglądać he he...
  • Odpowiedz