Wpis z mikrobloga

Witam. Przeglądam Wasze pomysły na wykreślanki podesłane na PW oraz pod komentarzami i znalazłem pomysł sprzed pół roku - wykreślanka banków, którą podesłał @farmaceut - zasady znacie; głosujecie na najgorszy bank! Do dzieła.
PS: Wybrane zostały najpopularniejsze banki, a do ankiety mogę dodać ich maksymalnie dziesięć.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
oba-manigger - Witam. Przeglądam Wasze pomysły na wykreślanki podesłane na PW oraz po...

źródło: comment_QFf5etgAO3uFVIgumhWWCZ0tM7cLDbfG.jpg

Pobierz

Zagłosuj na najgorszy bank

• Millenium 3.6% (176)
  • PKO Bank Polski 12.4% (607)
  • Alior Bank 8.4% (410)
  • BNP Paribas 7.7% (376)
  • Santander 7.2% (350)
  • Bank Pekao 7.3% (357)
  • mBank 34.0% (1662)
  • Credit Agricole 7.8% (380)
  • Citi Handlowy 7.7% (378)
  • ING Bank Śląski 4.1% (199)

Oddanych głosów: 4895

• 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem (serio) co się wam nie podoba w mBanku. Możecie mnie oświecić?

Odkąd pamiętam nigdy nie zapłaciłem żadnej prowizji, apka mobilna jest genialna, wszystko da się załatwić online.

@reaper1: Bo jest popularny wśród młodych. A jak jest popularny to siłą rzeczy masz więcej after. A poza tym jest niemiecki ;)

Ja lubię mBank głównie ze względu na bardzo czytelne regulaminy i umowy. Do tego większość umów jest opublikowana na stronie
  • Odpowiedz
@oba-manigger: mBank najgorszym bankiem xdddd ja p------e to jednak prawda że siedzą tu same dzieciaki co nie mają pojęcia o życiu. Jezus Maria co ja tu jeszcze robię. To jak kopać się z koniem, gorzej, to jak pływać w szambie
  • Odpowiedz
@Bagiezta88

Skąd minusy na PKO, serio? Mam tam konto od dwunastu lat i przy takim santanderze to wszystko stoi na sto razy wyższym poziomie. + częściowo polski kapitał.

Co w porównaniu z Santanderem w PKO stoi na sto razy wyższym poziomie? :D
  • Odpowiedz
@Bagiezta88 Santander ma bankowość internetową tak samo jak PKO. Loguje się numerem i hasłem tak samo jak do PKO. Szybkość ogarnięcia wszystkiego nie rozumiem. W PKO BP każdym są wieczne kolejki w Santanderze nie. Przelewy w tym samym banku da się wykonać również w Santanderze bez pośredników. Do tej pory PKO BP królowało w opłatach nawet za konto 10 zł jak wszystkie inne banki miały już konta za darmo. Aplikacja jak
  • Odpowiedz
mBank najgorszym bankiem xdddd ja p------e to jednak prawda że siedzą tu same dzieciaki co nie mają pojęcia o życiu. Jezus Maria co ja tu jeszcze robię. To jak kopać się z koniem, gorzej, to jak pływać w szambie

@johntucker: mam konto w nest, millenium i getinie

mbank jest od nich wszystkich c-------y (miałem konto kilka lat, zanim przeniosłem się do synca), pozdrawiam ze szkoły

ps. c-------y od mbanku z
  • Odpowiedz