Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +720
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
b_oski +2
BMW (RWD) mam od roku. Rok temu koła na zimowe zmieniłem za wcześnie. Teraz chciałem tego uniknąć, w efekcie czego jeździłem już w temperaturze 2°C (gdy wyskakuje komunikat ze śnieżynką) i nie czuję różnicy w przyczepności. Nawet próbowałem lekkiego (żeby nie przeszarżować) uślizgu i nie poszedł bokiem. Założone mam Bridgestone Potenza.
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
PS: Wybrane zostały najpopularniejsze banki, a do ankiety mogę dodać ich maksymalnie dziesięć.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
Zagłosuj na najgorszy bank
@reaper1: Bo jest popularny wśród młodych. A jak jest popularny to siłą rzeczy masz więcej after. A poza tym jest niemiecki ;)
Ja lubię mBank głównie ze względu na bardzo czytelne regulaminy i umowy. Do tego większość umów jest opublikowana na stronie
Co w porównaniu z Santanderem w PKO stoi na sto razy wyższym poziomie? :D
Komentarz usunięty przez autora
@johntucker: mam konto w nest, millenium i getinie
mbank jest od nich wszystkich c-------y (miałem konto kilka lat, zanim przeniosłem się do synca), pozdrawiam ze szkoły
ps. c-------y od mbanku z
Jedynie lokaty ma słabe, no ale to po prostu nie jest bank do akumulowania środków.