Wpis z mikrobloga

@Homodoctus: wiele rzeczy niestety się nie zgadza.

Zacznijmy od tego że jednak kobiety są materialistkami, nieważne czy są z Polski czy innego azjatyckiego kraju, aczkolwiek w azji szczególnie w Korei ale nie tylko jest kult ciała i naprawdę oni sobie nie oszczędzają na wydatkach związanych z poprawą wyglądu, ale to się przekłada na ich wymagania (czytaj prezenty i ile facet jest w stanie zainwestować w dziewczynę) i one się po prostu
@n00_: rok temu mieszkalem jeszcze w Chinach w Kunshan.
Wiem nt azjatek odrobine wiecej niz przecietny zjadacz polskiego chleba :)

Masz racje z tym materializmem to wazne z punktu widzenia hipergamii i nie ma w tym kompletnie nic zlego. Kobieta powinna byc troche materialistka bo $ to miara zaradnosci mezczyzny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jednym znajwiekszych moich rozczarowan po powrocie do Europy byly wlasnie kobiety...
cos jak
@n00_: rok temu mieszkalem jeszcze w Chinach w Kunshan.

@Homodoctus: No to tym bardziej powinieneś sobie zdawać sprawę bo tam dzięki polityce jednego dziecka obecnie dziewczyny mają niezłe branie z drugiej strony i też jest czarna strona medalu rośnie rynek handlu ludźmi, bo sporo dziewczyn z takiego Pakistanu wyjeżdża do "bogatego farmera" do Chin.

Dodatkowo jakby nie patrzeć inna jest mentalność jest w większych miastach niż w mniejszych ja osobiście
przeciw LGBT :D

@Homodoctus: LGBT to wymysł korporacyjny dla idiotów którzy nie mają co robić z pieniędzmi. Serio pomyśl czy ktoś normalny musi afiszować się ze swoimi zainteresowaniami czy preferencjami ??
@n00_: Masz racja Polityka jednego dziecka sprawila ze kobiet jest tam zdecydowanie mniej i maja spore powodzenie. Nie znaczy to ze o siebie nie dbaja bo kazda kobieta przeciez liczy na BBD a uroda to ich karta przetargowa w zdobyciu odpowiedniego mezczyzny.

Beijing jest zajebisty super rozwiniete miasto ale tez dosyc kosmopolityczne. Kunshan to mala przyjemna dziura gdzie wlasciwie nie ma wgl bialych ludzi.

Bialy mezczyzna w takim miejscu ma bardzo
Bialy mezczyzna w takim miejscu ma bardzo fajne zycie :)

@Homodoctus: wiem o tym bo dla nich taka nowinka, niestety ale przez to że bilety lotnicze tanieją i się zrobił wielki bum na zwiedzanie niestety coraz mniej takich miejsc. Moja ulubiona Osaka niestety straciła na tym ;(