Aktywne Wpisy
tesknilam_ +2
Mam pytanie do ateistów. Co najbardziej przeszkadza wam w chrześcijaństwie? Co byście zmienili w Polsce pod tym względem? #ateizm #katolicyzm. #pytanie
majakstasko +2
Nie wytrzymam, serio. Jestem ostatnią osobą do obrony Daniela Magicala, bo człowiek bił matkę, wykorzystuje uzależnienia bliskich do zarabiania, czym pogrąża ich jeszcze mocniej i jest przemocowy - ale szczucie na Nikolę, jakie tu się odbywa, to żenada. Oglądam teraz ich treści, bo piszę książkę o patostreamach i jej słabe odzywki (wyzwiska, obrażanie Agnieszki) mogę dosłownie policzyć na palcach jednej ręki. A rozpowszechnianie plotek o rzekomej ciąży i dziecku, domysły o jej

#samochody #motoryzacja #kupieopla
Moim skromnym zdaniem branie liftbacka (w sensie sedan z otwieraną szybą) to jest połączenie wad kombi i krótkiego hatchbacka - żałosna ładowność z racji ściętej dupy + duże gabarytowo auto.
Nie myślałeś o SUVie? W takich z
@Testobiron: dzieci nie mam zamiaru mieć w ciągu najbliższych 5-7 lat więc kombi specjalnie nie chcę :P a sedana nie chcę dlatego, że właśnie trzeba wtedy rozkręcać rowery żeby wlazły. Drogą eliminacji zostają auta typu Hatchback z otwieraną tylną klapą, gdzie cały rower mogę wrzucić, najwyżej zdejmę przednie koła, 2 minuty roboty.
No a jakie auta typu SUV byś polecił? Szczerze mówiąc nie myślałem o
Całkiem spoko są Toyoty Land Cruiser, Jeepy Grand Cherokee. Land Cruiser w tej cenie to terenówka jak się patrzy, więc na moje oko dużo fajniejsza
Do tego masz ludzki prześwit i kąt natarcia pozwalający na zapomnienie o wszystkich, nawet wysokich krawężnikach. Dużo wygodniej
@Testobiron: To jest to samo, no chyba że kupujesz samochód z 3 osiami, wtedy 4WD=/=AWD
@EndriuGolara: tylko polifty już nie mają takich fajnych silników, 2.5t wycofano, doszły ecoboosty, więc tak średnio :(