Wpis z mikrobloga

@qqqruqq: Ogólnie nic nie mam do tirowców, jedziesz chcesz wyprzecić mignie Ci że można itp, a reszta ma Cie w dupie. Ale moja niechęć pojawia się właśnie w momencie gdy jadę dużo szybciej, a Taki postanowi wyprzedzić drugiego tira jadąć 1km więcej czyli na odległości jakoś 1,5-2km? Wtedy się zastanawiam czy to Ci sami co migają, że można wyprzedzać. To, że on dojedzie i 10 min wcześniej żeby czakać na
  • Odpowiedz
i tak go w miare szybko wyprzedzil, po co to nagrales? Pierwszy raz wyjechales ze wsi na jakas ekspresowke?

chodzi o to, że ukradł twoje cenne parę sekund??

@Ezdrive: @autremonde: nie no wiadomo, panowie kierowcy wykopowo-wielkomiejscy, że autostrady są po to, żeby zawodowi kierowcy zatrzymywali za sobą sznureczek aut, bo jeden drugiemu musi pokazać, kto jedzie 85, a kto 87 na godzinę!

niechęć pojawia się właśnie w momencie gdy jadę dużo szybciej, a Taki postanowi wyprzedzić drugiego tira jadąć 1km więcej czyli
  • Odpowiedz
@wezsepigulke: Taaa, zawsze jest to kwestia czy zdąży w limicie czasowym. Każdy ma trase ustawioną co do sekundy więc musi jechać 1 km/h więcej. A jak będzie wypadek na drodze to co? pojedzie przez wszystkich BO JEST KWESTIĄ TEGO CZY DOJEDZIE?
  • Odpowiedz
@ameliniowyguzik: długość tira z naczepą ma do 18,75m no 19m + bezpieczna odległość żeby nie zahaczyć to daje jakieś 25m (powiedzmy) Uznajmy, że jedzie 1kmh więcej od drugiego więc wyprzedzanie zajmuje mu jakieś 40 sekund
  • Odpowiedz
dziki spierdox @qqqruqq:

kurłłaaaaaaaaaa

witame na wykopje

i powiedz mi łbie, co to ma wspólnego z giełdą transportową, że tak otagowałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PanKracy582: ciężko mi zrozumieć, co piszesz, ale po wejściu na twój profil widzę, że to przez to,
  • Odpowiedz
@qqqruqq: chciałbym widzieć jak byś jechał na prawym pasie 50 km/h bo akurat jakis dziadek sobie wskoczył na autostradę a ty masz zakaz wyprzedzania ;)
  • Odpowiedz
@Singularity00: że niby przez tiry nie da się korzystać z tempomatu? Co za bzdura. Tak samo osobowki jadą wolniej od twojej szybkości na tempomacie i też musisz hamować... Gorzej jak jedziesz na tempomacie, a tu jakiś tłuk jedzie 120, 140, 110, 85 bo powiadomienie przyszło na telefonie, wtedy zaczyna wyprzedzać go tir i znów jedzie 120.
  • Odpowiedz