Aktywne Wpisy
JudzinStouner +54
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +133
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
Dostałem dziś coś pięknego (。◕‿‿◕。) wypok strong, mamy Enigmę Cologne przed influencerami z YT i zanim pojawiła sie na fragrze :D.
W komentarzu do zamówienia Enigmy i Scandala poprosiłem o próbki Danger i Vetiver. Nie pozostaje nam aktualnie nic innego niż je teraz rozebrać do kompletu Parfum Cologne.
Roja Danger Parfum Cologne - 10.6 zl/ml
Roja Vetiver Parfum Cologne - 10.6 zl/ml
Jak pójdzie więcej niż po jednym flakonie to oczywiście idą do was. Myślę, że podobnie jak ostatnio może być po więcej niż jednym (✌ ゚ ∀ ゚)☞.
Myślicie, że powiem wam jak wybitnie pachnie Enigma i Scandal - ale wymysliłem, że nie powiem. Pozostawie wam /full experience/, będziecie mieli niespodziankę. Dzień dziecka w październiku. Poza tym i tak nie mam chromatografu w nosie jak nasi eksperci z autorskich tagów - na ich recenzję sam chętnie poczekam.
Pierwsze odlewki Enigmy i Scandala wyślę może już jutro, pozostałe w piątek i ew. poniedziałek. Dangera i Vetivera zamówię bezzwłocznie po waszych deklaracjach czyli jakoś jutro/pojutrze. Tak więc jak ktoś będzie chciał we wspólnej paczce z aktualnymi Rojami to opóźnienie będzie znikome.
Miłego wieczoru
Prawie pełny. Dwie odlewki zrobiłem...
Komentarz usunięty przez autora
@boa_dupczyciel: Miałem pisać czemu tak drogo, ale jak zobaczyłem cenę w sklepie to mnie... zamurowało.P.S. Podobno zapach... zajebisty !