Wpis z mikrobloga

@agaja Wiesz co jest najśmieszniejsze? Tak jak powiedział przedmówca, kobiety wychowują synów na #!$%@? bo chcą mieć takiego za męża. Potem taki spermiarz... nie ma powodzenia XD bo jest nieatrakcyjny dla młodych, normalnych kobiet. W rzeczywistości wychowywany jest na tego spermiarza który wybacza zdradę i wychowuje dzieci 40 letniej samotnej matki

Sam zauważyłem, że kobiety robią się podejrzliwe czy nie jesteś ciotą kiedy za często się z nimi zgadzasz w różnych kwestiach
może dlatego, że szanuje siebie i nie będzie wykonywał obowiązków należących do żony? Nie pomyślałaś sobie o tym, że może tak myśleć?

@przegrany_przegryw: jak żona też pracuje, to jakie to są obowiązki żony?

Jak chce żeby to były obowiązki żony, to niech u tego Janusza zarobi tyle, żeby ona nie musiała pracować.
@NieRozumiemIronii A ja nie mówię ani o związkach ani o problemach. Ja mówię o sytuacji, kiedy dziewczyna cię dopiero poznaje i dla zabawy robi jak to ująłem "mini fochy" o nic, żeby sprawdzić twoją reakcję. Ciężko mi teraz jakiś przykład dać.

To są takie rzeczy typu nie wiem, nie otworzysz jej drzwi i nazwie cię niemęskim (zakładamy, że jest normalna i raczej nie myśli tak na poważnie). Jak ją przeprosisz to źle.
pytanie co do definicji wychowywania na mezczyzn - czym sie to rozni od wychowywania dziewczynek "na kobiete"? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jak wlasciwie widzisz roznice w wychowaniu dzieci roznych plci?

@DryfWiatrowZachodnich: uzywasz innych form czasownikow :P
Watek byl o wychowywaniu chlopcow, nie dziewczynek :P

rzez całą rozmowę chcę ci powiedzieć, że dla ciebie bycie mężczyzną może oznaczać co innego, niż dla drugiej osoby.

@przegrany_przegryw: no ale