Aktywne Wpisy
Jaque +60
Serce mi się kroi, przyszedł na nogi do mnie bo źle się czuje
Majk_ +187
Brzydzi mnie 11 listopada. A ściślej: brzydzi mnie to jak wygląda jego świętowanie. Rok do roku w Warszawie odbywa się zjazd międzynarodówki nacjonalistycznej, gdzie obok polskich narodowców z mordą troglodyty co roku maszerują włoscy, słowaccy i węgierscy faszyści. Co roku z czoła marszu padają hasła o żydach, gejach i złej Unii Europejskiej. Co roku głównym przesłaniem marszu jest to, że może i Polska jest niepodległa, ale zaraz przyjdą złe żydy z Unii
o to pytam.
@przegrany_przegryw: interesowanie sie WLASNYM dzieckiem to kwestia wylacznie zony i matki? ojciec to nie musi tego robic?
To sie nie dziw, ze potem rosna tacy, o jakich piszesz, jak wlasny ojciec ma ich w dupie.
Komentarz usunięty przez autora
Pisałam przeciez, że to moja definicja. Więc nie rozumoem o co sie czepiasz.
Sam zauważyłem, że kobiety robią się podejrzliwe czy nie jesteś ciotą kiedy za często się z nimi zgadzasz w różnych kwestiach
@Cauchemar7: brzmi jak przepis na toksyczną relację.
@przegrany_przegryw: jak żona też pracuje, to jakie to są obowiązki żony?
Jak chce żeby to były obowiązki żony, to niech u tego Janusza zarobi tyle, żeby ona nie musiała pracować.
?
Jak wlasciwie widzisz roznice w wychowaniu dzieci roznych plci?
IMO jak jest problem to trzeba go omówić, a nie się kontrobrażać. Piszę o związkach, nie koleżankach z tindera.
To są takie rzeczy typu nie wiem, nie otworzysz jej drzwi i nazwie cię niemęskim (zakładamy, że jest normalna i raczej nie myśli tak na poważnie). Jak ją przeprosisz to źle.
@DryfWiatrowZachodnich: uzywasz innych form czasownikow :P
Watek byl o wychowywaniu chlopcow, nie dziewczynek :P
@przegrany_przegryw: no ale