Wpis z mikrobloga

Tak czytałam sobie ten wpis https://www.wykop.pl/wpis/44755183/anonimowemirkowyznania-od-roku-staram-sie-poznac-k/ i trochę nie rozumiem nastawienia tej kobiety, chyba ze mną jest coś nie tak, ale to przecież byłoby strasznie podniecające mieć w łóżku takiego wyposzczonego napalonego 16 latka, który pierwszy raz dotykałby kobiety i byłby w stanie dojść w spodnie podczas gry wstępnej
#przemysleniazdupy #seks #niewiemjaktootagowac
  • 15
  • Odpowiedz
@ripleyx: dwa - brawo, wreszcie odkryłas czemu niektórym mogą się podobać młode dziewice. Dlaczego jeśli kobieta chciałaby młodego zielonego chłopca, to kwestia podniecenia i brak desperacji, ale w drugą stronę - przegryw, strach przed kobietami i #!$%@??
  • Odpowiedz
@p0lybius: Wszystko jest kwestią motywu i tego jak się do tego podchodzi, jest różnica pomiędzy osobą, którą by to podniecało ale nie stawia tego jako warunek a pomiędzy osobą, która dzieli kobiety na dziewice i prostytutki, nazywa osoby doświadczone zużytymi, jego motywacją jest strach przed byciem porównywanym i stosuje w tej kwestii podwójne standardy, jest różnica pomiędzy niewinnym fetyszem a naleciałością kulturową, która jest szkodliwa
  • Odpowiedz
@ripleyx: no fajnie, tylko że tutaj jest drugi problem - większość (w tym większość kobiet) bardzo nerwowo reaguje na takie deklaracje i od razu zakładają, że jesteś #!$%@?. Jakbym teraz zrobił wpis że chciałbym dziewice, zaraz zleciałoby się stado różowych, że pewnie nigdy nikogo za rękę nie trzymałem. W realu takie oświadczenia też byłyby wysmiane.

Raz, że to wy robicie często z tego większy problem niż faceci, olbrzymie generalizujac, a dwa,
  • Odpowiedz
@p0lybius: To zależy od formy, krytyka wynika z tego, że faceci zwykle robią z dziewictwa warunek i wyznacznik wartości danego człowieka obrażając przy tym doświadczone osoby i nie dziwię się, że takie wpisy są krytykowane ale wątpię, że facet, który doceniałby dziewictwo tylko z powodu jego fetyszu ale nie wymagałby tego ani nie dorabiał do tego ideologii byłby krytykowany czy wyśmiewany
  • Odpowiedz
@ripleyx: no właśnie nie "zwykle". To jest ta genwralizacja z dupy o której pisałem, a która to od razu triggeruje pozostałe kobiety. Faceci po prostu od zawsze lubili i lubią młode dziewczyny, bez jakiejś większej filozofii.
  • Odpowiedz
@ripleyx: Chyba raczej tak bo co to za przyjemność skoro weźmiesz takiego przegrywa ledwie w ciebie wejdzie i już doszedł i odpadł z zabawy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Poza tym czytałem twoje poprzednie wpisy i trochę już wieje od ciebie desperacja
  • Odpowiedz
@FeyNiX: To przecież normalne na początku a co do tych wpisów to połowę z nich pisałam będąc w związku i nawet ten wpis napisałam już się z kimś od niedawna spotykając więc to trochę niepokojące, że to jest tak odbierane ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ripleyx: Tak to wyglada w każdym razie a wracając jeszcze do tamtego to po prostu jest dziwne bo spora ilość różowych (nie mówię tutaj o malolatach tylko nieco starsze) woli bardziej takich doświadczonych niż laika który dopiero się uczy. Szczególnie tak jak w tamtym wpisie to przelotnego ruchania a nie związku. Zanim sama wyciągniesz z tego profity to jeszcze dużo czasu musiałoby minąć
  • Odpowiedz
@FeyNiX: Mój były chłopak w ogóle nie był doświadczony kiedy go poznałam i nie był to dla mnie żaden problem, prawda jest taka, że to, że facet miał wcześniej wiele partnerek nie jest tak naprawdę gwarancją niczego a jeśli facet jest prawiczkiem to można się uczyć wspólnie i uczyć go bardziej pode mnie, nie ma żadnych irytujących nawyków czy przyzwyczajeń po poprzednich partnerkach więc potrzeba więcej czasu ale w dłuższej perspektywie
  • Odpowiedz
@ripleyx: No i o to właśnie chodzi, jedna lubi takich niedoświadczonych a inna nie stad ta różnica. Ja osobiście także nie mam wymagań i zarówno doświadczone jak i nie jestem w stanie zaakceptować ale znam takich które tylko polują na te doświadczone bo przynajmniej wiedza o co chodzi i jest im prościej :)
  • Odpowiedz