Aktywne Wpisy

bugzer +207
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
źródło: red-motor-biking-road
Pobierz
drobne_na_taryfe +11
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
źródło: 1000011472
Pobierz

#wot
źródło: comment_34B93pFju5KXI3FFCwjlysOWWZqxiPXk.jpg
PobierzAle całe szczęście jak ktoś sobie instaluje te g---o skiny to ja nie musze tego oglądać.
Bo to nie oni zrobili skórki, oni mają ważniejsze sprawy związane z rozwojem gry, a skoro to nie jest w pełni oficjalna rzecz, to nie będzie jako kamuflaż w grze
Czyt. Zrobił to ktoś pro bono za uśmiech albo wpis do portfolio
A KV-2R to nie jest reskin drzewkowego czołgu? I z tego co kojarze to tym reskinem zajmowało się WG. No ale wiadomo, jest hajs to chęci w WG się znajdą.
Jest taki moder, Milkym4an, i on ma pełno mega-zajebistych skinów do czołgów, które WG mogło by jedynie lekko podrasować. Ale znając życie to WG będzie chciało prawa do tych skinów za darmo
o mam