Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +28
@whiteglove: powinnaś więc zacząć uczyć neuropków, którzy twierdzą że s--s jest taką samą potrzebą jak jedzenie i picie, a jak ktoś
@Strzelec_Kurpiowski: Zgadza się.
@Strzelec_Kurpiowski: Kto tak twierdzi? Na pewno nie ja i nie kojarzę by któryś normalny lewak tak twierdził.
@whiteglove: @SquirrelsCanFly:
Czyli jednak trzeba go uprawiać? W końcu bez jedzenia
No nie ma to jak dowód anegdotyczny xD
Gatunek który uprawia s--s jedynie dla przyjemności też umiera.
@whiteglove: jaki dowód anegdotyczny?
Najpierw mówisz, że "neuropki twierdzą, że jak ktoś nie uprawia seksu po 20 roku życia to jest jakiś nienormalny", a potem się okazuje, że napisał tak 1, słownie JEDEN typ :D A pokaż ten komentarz, bo domyślam się o który chodzi i jeśli to ten,
@whiteglove: napisałem o seksie jedynie dla przyjemności. Umiesz czytać?
@whiteglove: Jak można przeżyć 20 kilka lat bez jedzenia czy picia? Z ciekawości pytam
@whiteglove: ty pisałaś o wyginięciu gatunku, więc to.
@Strzelec_Kurpiowski: Jest taką samą potrzebą jak potrzeba jedzenia i picia w tym sensie, że jest potrzebą biologiczną. Owszem, nie umiera się z braku seksu, ale brak seksu powoduje dyskomfort i napięcie. Natomiast regularne zaspokajanie tej potrzeby sprawia, że człowiek jest zdrowszy i mniej zestresowany.
@682c41a4: czyli nie jest taką samą potrzebą.
Chyba, że tej potrzeby zaspokajać nie chce.