Dobra, tu też wrzucę, bo się jaram. Od 5 lat nie miałem roweru, teraz nareszcie mam, bardzo przyjemny gravelik od #scott, no i dzisiaj pykła pierwsza seteczka od wieków. Pojeździłem szosami i bezdrożami z Wwa, zajechałem pod Ciechanów z malutkim dokręcaniem ( ͡°͜ʖ͡°), no ale wrócić to trza ciapongiem (✌゚∀゚)☞ Okoliczności przyrody bardzo przyjemne, ale jednak Mazowsze nie zostanie nigdy moim ulubionym miejscem na rower. Jakby mogło, skoro na południu fajniutkie podjazdy, a tu tylko od tamy/elektrowni Dębe ¯_(ツ)_/¯ #rower, #szosa poniekąd...
@AbaddonLincoln: Dlatego na Mazowsze właśnie #gravel jest najlepszy. Zamiast nudzić się asfaltem, grubsze oponki do tego scotta i wio na wały wzdłuż Wisły, Narwi czy Bugu 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@SnikerS89: niestety, moje leśne ścieżki były głównie piaszczyste, niefajnie mi było. Ale w Wwa ulubiona trasa to na prawym brzegu między Łazienkowskim a Grota co najmniej. Pięknie jest, a po zmierzchu to w ogóle czadersko @leftfinger: Speedster Gravel 20 @PortalZeSmiesznymiObrazkami: ale trzeba z---------ć, a ja jeszcze noe potrafię xD
Ten wszędzie tą mordę zdziwioną wkleja, żeby przypadkiem widzowie nie zapomnieli jak wygląda xD Normalnie mi przypomina atora z tymi nagłówkami i miniaturkami
Okoliczności przyrody bardzo przyjemne, ale jednak Mazowsze nie zostanie nigdy moim ulubionym miejscem na rower. Jakby mogło, skoro na południu fajniutkie podjazdy, a tu tylko od tamy/elektrowni Dębe ¯_(ツ)_/¯
#rower, #szosa poniekąd...
źródło: comment_xzxi12tEqdPb5uPGdCXKi0XElSDkH0vk.jpg
Pobierz@leftfinger: Speedster Gravel 20 @PortalZeSmiesznymiObrazkami: ale trzeba z---------ć, a ja jeszcze noe potrafię xD