Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór!

Ostatnio na stronie było mało propozycji, ale wynikało to wyłącznie z racji braku jakichkolwiek ciekawych spotkań w ofercie, bo wolnego czasu mi nie brakowało - kto śledzi np. twójtyp.pl lub forum.bukmacherskie to nie raz pewnie rzuciła mu się w oczy moja analiza :)

Sama strona ma obecnie 253 osób, co jest niezłą liczbą, ale biorąc pod uwagę potencjał jeśli chodzi o zasięgi - to wciąż za mało. Ostatnio pojawiło się kilku kretynów, którzy są tak bardzo zdesperowani, że muszą reklamować swoje "gówno-strony" z płatnymi typami na które mam nadzieje nikt się nie nabiera. Jeśli sami czasem nie pokombinujecie i nie dopisze wam szczęście, to niestety nikt nie da wam na to złotego środka i nawet do moich propozycji warto podchodzić na zasadzie "myślę tak samo, ma to sens - spróbuje zagrać", ale też odrzucać typy, które wam nie odpowiadają co jest oczywiste.

Każdy post z typem ma średnio 100 wyświetleń i tak naprawdę 0, czasem maksymalnie 1 polubienie/reakcje lub komentarz. Jeśli ma się to w jakikolwiek sposób rozwijać, to potrzebuje waszego wsparcia i nie mówię tutaj o wsparciu pieniężnym, a po prostu o symbolicznym klikaniu lajka czy nawet reakcji "wrr" jak aż tak bardzo wam się nie podoba sugerowany typ :D Nie ukrywam, że dla mnie to też forma mobilizacji, bo nie ma nic lepszego niż zainteresowanie tym, co się robi dla innych.

Dotychczas było tak, że jak wchodziło mi np. 10 propozycji z rzędu, to korzyścią było maks 5-10 nowych członków w grupie w ciągu tych 10 dni, w przypadku gdy jest gorsza seria i np. 5 nietrafionych, to strona traci np. 10 ludzi, co sprawia, że jak jest dobrze, to nie mam nic lub bardzo niewiele, a jak po prostu nie idzie, to strona robi krok w tył.

W związku z powyższym, proszę o minimalne zaangażowanie i głupie polubienie jeśli jakiś typ wam się spodoba, może być i negatywna ocena/reakcja gdy jednak uważacie, że ten, konkretny typ jest mało prawdopodobny.

Jeśli każdy z postów miałby przynajmniej 5 polubień, to byłoby to naprawdę dobrym wynikiem i byłoby to także informacja dla mnie, że typy trafiają docelowo do ludzi, a nie są tylko przypadkowym śmieć-postem na czyjejś tablicy.

Jeśli dotrwałeś do końca - zostaw i w tym poście po sobie jakiś znak - polubienie, jakąkolwiek reakcje lub komentarz, jeśli chciałbyś się do czegokolwiek co poruszyłem odwołać.

Pozdrawiam i widzimy się prawdopodobnie jutro/pojutrze :)!

#bukmacherka #typybukmacherskie #sport
  • 1