Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1267
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +86
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Jak ja kocham takie dni jak ten...
Wiedenczyk + linia 24 + zepsuty automat biletowy tak, że nawet mechanik nie dał rady naprawić + jedne z drzwi spadły z rowerka na cały kurs (ale już naprawiłem)
Co do automatu biletowego... Poprostu kocham sprzedawać bilety... I ten lamen z płaczem pasażerów jak tylko usłyszą że mam 90min za 6zl(a to akurat nie z mojej winy)... Czemu tak duża ilość osób nigdy nie kupuje biletów na zapas...
Chociaz tyle że zostało jeszcze 3h pracy :D jakoś przeboleje...
#krakow #komunikacjamiejska #tramwaje #mpkkrakow
@obci: wiem że tak was uczą bo zajezdnia podgórze rządzi sie swoimi prawami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kierunkowskaz sie włącza jak sie skręca a nie przecina tor jazdy auta, chyba że na piłsudskiego też was uczą włączać ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
Ale beduiny tak mają ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡
Tak samo jak chce skręcić z Lubicz w lewo, widze tam tramwaj z prawym kierunkowskazem a to sie okazuje że jedzie beduinarz
@obci: a co ja sie będe na numer linii patrzył, po to są kierunkowskazy żeby pokazywać gdzie sie jedzie a nie numer linii xD
A samochody wpychają sie bez znaczenia czy masz kierunkowskaz bo skoro nie widzą tramwaju to nie zauważą jego kierunkowskazów.
i akurat jak coś mryga to szybciej zauważają, o dziwo xD na dobra sprawę to chyba większość instruktorów/patronów tak mówi/robi więc połowa podgórza do odstrzelania xD
@obci: beduińskie zwyczaje widze są przekazywane młodszym pokoleniom ( ͡° ͜ʖ ͡°) dobrze że ja z tej lepszej zajezdni to mnie nauczyli jeździć.
Jakby Ci kierownik proponował zmiane zajezdni to bierz bez zastanowienia, EU nie są tak fajne jak NGT6 ale nauczymy Cie jeździć zgodnie z normami :D