Aktywne Wpisy
Boroborro +44
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sawardega +94
Szanowne Wykopki
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
źródło: 5007D240-ADA6-4555-858F-BD83C23B48BB
Pobierz

![[Wykop Efekt] Ratownik medyczny potrzebuje pomocy w powrocie do zdrowia.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ae1e821df894b23bec1059832a044bf273f53a02ef22231393059956ef6503c6,q80.jpg)
Czy myślicie że "chłopiec" z filmiku nie został przebadany przez specjalistów? To oni przepisali mu hormony. Bynajmniej nie wygląda jak tem młody darkquen promowany w mediach.
Biedaczek jest skrzywdzony przez naturę, nie rozumie tego, co się z nim dzieje, a taki JKM, Braun chcieliby go jeszcze batożeniem leczyć.
#takaprawda
@MarchwicaMuzgu: Tak, wypominam 20 wiek. Nie ma podstaw by uważać, że w 21 wieku lekarz jest nieomylny.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@pani_indyk: gdyby tak sobie "o" można było wybierać płeć to teraz 3/4 chłopców którzy kiedyś mieli 10-12 lat byłoby dziewczynkami, a kolejne 3/4 dziewczynek w podobnym wieku byłoby chłopcami - wiadomo
@MarchwicaMuzgu: Porównywanie anginy do zmiany płci kilkuletniemu dziecku. XD