Chcę dodać ogłoszenie na #marketplace i mój problem polega na tym, że nie ładują mi się zdjęcia produktu. Ktoś ma pomysł dlaczego? Kiedyś już dodawałam ogłoszenie i nie było tego problemu. #pytanie #pytaniedoeksperta #facebook
@kamisan: Cos sie im z-----o. Myslalem,ze dostalem jakiegos bana, bo za duzo postowalem, ale chyba nie. Nie dzila tez via apka. Uzywam firefoxa i nie dziala, ale za to na chrome sie laduje. Jakbys znalazla rozwiazanie to daj znac.
@NickciN: @bigger: 547 KB waga zdjecia, jest tylko jedno. Zrobiłam fake konto i na nim bez problemu się ładuje więc to chyba jakiś ban ale nie dostałam żadnego powiadomienia od fb za naruszenie zasad itp ¯\_(ツ)_/¯
@bigger: nie wiem tylko za co nie sprzedaje głowic jądrowych tylko pozbywam sie rzeczy od manicure hybrydowego xd jak coś się zmieni czy dostanę odpowiedz od FB to dam znać
Czemu tacy głupi ludzie jak Elon Musk się dorabiają a elity intelektualne jak wykopki nie dają rady? Wylewa się hejt na Elona, ale żaden nie odkupi udziałów w Tesli i nie wejdzie na jego miejsce jako CEO. #gielda #elonmusk #tesla
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link