Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +156
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
#zegarki #zegarkiboners #elektrodacontent #rakcontent
a tak w ogóle to ktoś coś może powiedzieć o tej marce? kilka ciekawie wyglądających modeli poniżej 1k PLN widziałem ale jestem noobem a wiem, że tu dużo maniaków siedzi :3
jak mają w nagłówku: forum miłośników zegarów i zegarków
ha tfu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do samej marki... To ta sama
@m_bielawski: ogólnie to nic się nie opłaca, godzinę można sprawdzić patrząc na slońce :P
Do pracy sie nie spóźni bo i tak pracować sie nie opłaca skoro wszyscy umrzemy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czytam tutaj wasze rady i dlatego tutaj wrzuciłem jako heheszki i ciekawostkę :p
Przydałby się jakiś poradnik jak #pustulkowelaptopy - zegarek do 500 1000 1500 itd i podział na gatunki np garniturowiec, sport czy
Ludzie się podniecaja dizlami więc wiesz...