Aktywne Wpisy
tangens_kutangens +468
Czy tylko mnie tak poruszyła śmierć tego żołnierza?
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
EmDeCe +627
#konfopis #partiamem #polityka #bekazprawakow
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
#oswiadczenie #wybory #polska #dzialalnoscgospodarcza #firma #ekonomia #gospodarka przypadkowy #obrazekdlazwiekszeniaatencji
@pogop: przy najniższej krajowej nadal kupisz tyle co teraz, usługi tez będą miały ceny x2. Wszystko będzie po staremu +/- zawirowania przez rok.
Obecna minimalna to absurd i wszelka obrona tego to idiotyzm. Nawet PO obecnie uznaje że minimalna trzeba podnosić ale nie tak szybko jak PiS choć sami przespali sytuację gdzie powinni ją podnosić.
BTW, moi znajomi co pracują w prywatnym przedszkolu czy też żłobku zarabiają więcej niż te 3K brutto
Komentarz usunięty przez autora