Aktywne Wpisy

IntruderXXL +73
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

iforgotmypass_ +42
W nawiązaniu do mojego wpisu - pierwsze moto 125 na wynajem kupione xD. Honda CB125R. Najwyżej mi rozwalą, trudno. Jakby ktoś z #warszawa chciał pośmigać to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
źródło: image
Pobierz

https://eshop-prices.com/games/2360-cuphead?currency=PLN
#nintendoswitch
@mdc: XD
źródło: comment_vni9gJelvl352LbPQ579P9lyMFNQpPEr.jpg
Pobierz"The DNI is a number under 40.000.000 and CPI google it. Its not my precise adress just a zone postal code" i karty z innych regionów niby działają.
źródło: comment_d0xmuxFDZXC4A0OKwvjW12eA0jEhE1XN.jpg
PobierzMozesz kombinowac z adresami, ale w duzym skrocie, karty europejskie tam nie dzialaja, a jesli juz to jakes bardzo specyficzne. Tak samo jak paypale/revoluty i inne.
@mdc: Oficjanlnie pod tagiem nie ma ani jednej osoby, której udało by się cokolwiek kupić a argentyńskim eshopie xD