Aktywne Wpisy
Bunch +223
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie
Grremllin +85
Jakich zasad trzymacie się w robocie? U mnie to:
Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko Tobie.
#pracbaza
Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko Tobie.
#pracbaza
#sniadanie #podrozujzwykopem #gory #jemprzeciez <- mój tag o Azji
#!$%@? głupot "inni to mają życie ja nie mam" odnosi się bardziej do ludzi leniwych, robaków społecznych którzy narzekają więcej niż faktycznie robią, i to nie jest jakaś obraza tylko stwierdzenie faktu, wszystko
https://www.wykop.pl/wpis/44300993/himalaje-sa-jednak-super-zwlaszcza-ze-w-koncu-mam-/#comment-156446853
@OzaweNakashi dziękuję, moje
Drapiesz się na jakieś góry? Pokazesz bagaż z jakim smigasz? Jak znosisz wysokości?
Na żadne szczyty nie wchodziłem. Bagaż jak bagaż plecak bielizna ciepla, softshell, polar, kurtka puchowa, śpiwór, rękawiczki+czapka, butelki na wodę, kosmetyki i środki do oczyszczania wody. Wysokości znioslem dobrze, ale tez porządnie aklimatyzację zrobiliśmy
Zastanawiam się czy da sie cały treking po alpejsku czy jednak brać w cholerę bagaży + Szerpe do targania. Trochę siara że ktoś ma moje graty nosić ale może to lokalny zwyczaj, dunno.
Dawaj zdjęcia bagażu :p
Ja miałem plecak 80l bo z takim podróżuję po Azji, als naturalnie pełny nie był. Na oko