Aktywne Wpisy
lunaexoriens +130
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +648
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Mirki, wspomóżcie dobrą radą. (╥﹏╥)
Mam 20 lat, skończyłem liceum ogólnokształcące i teraz zaczynam drugi rok studiów. Mój kierunek jest powszechnie uważany za gównokierunek, a na dodatek okazało się, że jednak to nie do końca moja bajka. Z jednej strony chciałbym go rzucić i pójść do pracy, ale z aktualnym wykształceniem raczej nic oprócz magazyn/gastro/kasjer mnie nie czeka. Z drugiej strony boję się, że skończę te studia i będę stał zupełnie w tym samym miejscu co po za kończeniu liceum - z tym, że będę starszy i bogatszy o jakiś papierek.
Po prostu nie mam aktualnie żadnego pomysłu na siebie, ciężko mi sobie wyobrazić w jakiej pracy będę za te kilka lat. Mam swoje pasje i hobby, ale to raczej pochłania moje fundusze niż pomoże zarobić na życie.
#studia #studbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Załapałem się na przedstawiciela handlowego.
Wszystko możliwe jeśli jesteś ogarnięty