Aktywne Wpisy

Tyrande +13
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona

_flae +44
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd

#programowanie
1. Czym się różni Pearson VUE od PSI i jeśli jest różnica to który wybrać?
2. Jak dlugo się przygotowywaliście do egazaminu?
3. Czy jest trudny?
4. Jak wygląda ten egzamin czy to tylko pytania zamknięte?
1. Jak zdawałem to było tylko PSI, różnicy chyba nie ma bo to różne centra a exam masz ten sam
2. Ogólnie uczyć się materiału do certa to będzie ze 2 miechy, ale czasem 20 minut a czsem 2h coś dłubałem, tylko codziennie pracuje w aws więc też się tego uczyłem
3. Zależy który, ja uczyłem się z filmików a cloud guru i do levelu assosiate to starcza, na
na 1000 punktów trzeba 720 akurat jak zdawałem