Aktywne Wpisy
mirko_anonim +153
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #zwiazki ##!$%@?
Ehhh pochodze z malej wsi i moje zycie nadaje sie do odcinka trudnych spraw.
We wsi zyje okolo 700 osob.
Zwiazalem sie z kobietą z naszej wsi
2 lata po slubie staraliśmy sie ostro o dziecko i nie wychodzilo, zaczelismy robic badania. Wyszlo ze jestem z zona spokrewniony....
Wychodzi na to ze moj ojciec zdradzil matke i wyruchal dalsza sasiadke - tego sie nikt nie dowie
#zalesie #zwiazki ##!$%@?
Ehhh pochodze z malej wsi i moje zycie nadaje sie do odcinka trudnych spraw.
We wsi zyje okolo 700 osob.
Zwiazalem sie z kobietą z naszej wsi
2 lata po slubie staraliśmy sie ostro o dziecko i nie wychodzilo, zaczelismy robic badania. Wyszlo ze jestem z zona spokrewniony....
Wychodzi na to ze moj ojciec zdradzil matke i wyruchal dalsza sasiadke - tego sie nikt nie dowie
Jakie zwierze do mieszkania sobie kupic? Pies wykluczony, kot wykluczony. Chce, by zwierze bylo czyste, niedrogie w utrzymaniu, zylo dlugo, nie paskudzilo.
Tak to by działało w akapie. Żadnej ochrony przed dyskryminacją.
A wy do tego dążycie, do gnojenia każdego, kto nie ma pieniędzy / ma gorzej ze względów na które nie ma wpływu.
Nie można pozwolić na rynek, gdzie jedynym wyznacznikiem jest cena i korporacje sobie dyktują wszystko do woli.
W zdrowym systemie nie byłoby potrzeby walki o prawa mniejszości tak długo, jak racjonalne prawa jednostki byłyby zapewniane i bronione. Zdrowym systemem nie byłby ani akap ani nie jest nim "progresywna" wizja zakładająca dyskryminację pozytywną i inne podobne mechanizmy mające wyrównywać rachunki pomiędzy grupami rzekomo uciskanymi a uprzywilejowanymi.
@mistellaire: ale co to ma do rzeczy?
Czemu sugerujesz, że każdy człowiek jest podły, cyniczny i szydzi z innych? Jesteś chyba mocno uprzedzona do ludzi, którzy cię otaczają.