Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@?. Znam ziomka od paru miesięcy. #!$%@? no cud facet. Zawsze pomaga, doradzi. Za #!$%@? nie weźmie od ciebie hajsu. Do tego kocha dzieci i w ogóle po prosty facet marzenie dla baby.

Dziś poznałem jego "przyjaciółkę". Fajna babka, z gówniakiem. Pierdu, pierdu - oh jaki on jest zajebysty, gdyby tylko znalazł sobie dobrą pannę, bla bla bla. #!$%@? no widzę, że facet zakochany w niej #!$%@?, ale pokerface. "Przyjaźnią" się siedem lat i lepszego typa w życiu nie poznała. Pytam czemu mu nie popuści szpary, a ona na to hehe, nie bo rozmawialiśmy o tym i by to popsuło naszą przyjaźń XD No #!$%@? jego mać. Tak mi szkoda typa. No wspaniały chłop, ale stworzony do bycia #!$%@?. Jakbym miał godzinę z nią sam na sam to by była #!$%@? na bank, więc takich przygód miała #!$%@?, ale nie dla niego. Bo to dobry chłopak jest ( ͡ ͜ʖ ͡) A pobawić się można, odprowadzi na drugi koniec świata. Nawet pomoże w przeprowadzce, jak nie jej, to komuś z jej znajomych. Świetnie się z nim spędza czas ( ͡º ͜ʖ͡º) #!$%@? to jest tak typowe.

Typowy beciak pomocnik + emocjonalny tampon.

A najlepsze jest to, że bank jak jej w życiu nie wyjdzie, to nagle się jej o nim przypomni.

Się strasznie #!$%@?łem, bo typ zajebisty, ale bluepillek i nie wyciągnę go z tego. #!$%@? w dupe każdej pannie, która korzysta z dobrych beciaków. A już tym bardziej jak to mój ziomek. Patrycja #!$%@? się.

Nie pozdrawiam
#gownowpis #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski
shadowsof2 - Ja #!$%@?. Znam ziomka od paru miesięcy. #!$%@? no cud facet. Zawsze pom...

źródło: comment_KTGW3c216SKfgEZTZ96EkiYH3hFjhRxq.jpg

Pobierz
  • 19
@Defined: On nie chce tego zmieniać? Przecież to beciak. Widzę, że by chciał by było inaczej, ale nie może, więc akceptuje sytuację taką jaką jest, bo co ma zrobić.

@InterferonAlfa_STG: Gadasz jak baba. Tak, rucha go po całości. Jemu na bank przeszkadza, ale nie potrafi i nie ma jaj by to zmienić.

@HK-Stelle: Facetowi RP nie wciśniesz. Musi sam ogarnąć. Niektórym przychodzi to szybciej, niektórym później. A większości -
@shadowsof2: słuchaj ale Ty to tak bardzo incelowo rozumiesz.
Ona ma swoje powody żeby z nim nie być / sypiać.
A on jak zauważasz ma swoje powody, by nie przyznać przed sobą / nią że mu to przeszkadza jak jest.
Widocznie oboje są zadowoleni z tej relacji i czerpią z niej korzyści bo inaczej by ją zerwali
@InterferonAlfa_STG: ma swoje powody xDDDDD - no tak ona wykorzystuje go - bardzo dobry powód, żeby to ciągnąć w nieskończoność i najlepiej kokietować gościa żeby myślał że mu ona da dupy.
" Widocznie oboje są zadowoleni z tej relacji i czerpią z niej korzyści bo inaczej by ją zerwali "
#!$%@? - on jest wykorzystywany bo jest naiwny i on nie ma z tego ŻADNEJ korzyści.
Jakbym miał godzinę z nią sam na sam to by była #!$%@? na bank

@Roman_Polanski:
To chyba tym bardziej zdajesz sobie sprawę że jeżeli laska lubi #!$%@? to po co ma być z Twoim kolega? To chyba lepiej że nie udaje, że z nim jest, a potem rucha się z innymi. Tego Twój kolega by nie zaakceptował i ona mu tego oszczędza
Jakby

@InterferonAlfa_STG: do OPa pytanie a nie do mnie ?
Ale i tak odpowiem - a po to żeby na nią czasu nie marnował bo by się gorzko rozczarował jakby się nim zainteresowała po 30-35 roku - vide "you don't make housewife from hoe"
Takie przypadki są ciężkie i raczej lubią idealizować kobiety
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@shadowsof2: "Facetowi RP nie wciśniesz" - sam przecież piszesz że mu to nie pasuje. Jest niczym we mgle, coś tam widzi ale tak mało, że boi się pójść za daleko. Podaj mu RP, niech wiatr rozwieje mu tą mgłę.