Aktywne Wpisy
Bergi +94
Siema, prowadzę badania do pracy magisterskiej - dlatego potrzebuję waszych odpowiedzi.
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
MrMas +329
Dziś poznałem jego "przyjaciółkę". Fajna babka, z gówniakiem. Pierdu, pierdu - oh jaki on jest zajebysty, gdyby tylko znalazł sobie dobrą pannę, bla bla bla. #!$%@? no widzę, że facet zakochany w niej #!$%@?, ale pokerface. "Przyjaźnią" się siedem lat i lepszego typa w życiu nie poznała. Pytam czemu mu nie popuści szpary, a ona na to hehe, nie bo rozmawialiśmy o tym i by to popsuło naszą przyjaźń XD No #!$%@? jego mać. Tak mi szkoda typa. No wspaniały chłop, ale stworzony do bycia #!$%@?. Jakbym miał godzinę z nią sam na sam to by była #!$%@? na bank, więc takich przygód miała #!$%@?, ale nie dla niego. Bo to dobry chłopak jest (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) A pobawić się można, odprowadzi na drugi koniec świata. Nawet pomoże w przeprowadzce, jak nie jej, to komuś z jej znajomych. Świetnie się z nim spędza czas ( ͡º ͜ʖ͡º) #!$%@? to jest tak typowe.
Typowy beciak pomocnik + emocjonalny tampon.
A najlepsze jest to, że bank jak jej w życiu nie wyjdzie, to nagle się jej o nim przypomni.
Się strasznie #!$%@?łem, bo typ zajebisty, ale bluepillek i nie wyciągnę go z tego. #!$%@? w dupe każdej pannie, która korzysta z dobrych beciaków. A już tym bardziej jak to mój ziomek. Patrycja #!$%@? się.
Nie pozdrawiam
#gownowpis #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski
Tutaj pewnie jest tak, że obie strony może i chciałby czegoś więcej, ale przez te lata stworzyli relacje której nie chcą burzyć.
Od seksu ma swoich, od pomagania jego. Jemu też nie przeszkadza
@InterferonAlfa_STG: Gadasz jak baba. Tak, rucha go po całości. Jemu na bank przeszkadza, ale nie potrafi i nie ma jaj by to zmienić.
@HK-Stelle: Facetowi RP nie wciśniesz. Musi sam ogarnąć. Niektórym przychodzi to szybciej, niektórym później. A większości -
Ona ma swoje powody żeby z nim nie być / sypiać.
A on jak zauważasz ma swoje powody, by nie przyznać przed sobą / nią że mu to przeszkadza jak jest.
Widocznie oboje są zadowoleni z tej relacji i czerpią z niej korzyści bo inaczej by ją zerwali
Powiedział każdy we friendzonie ever.
" Widocznie oboje są zadowoleni z tej relacji i czerpią z niej korzyści bo inaczej by ją zerwali "
#!$%@? - on jest wykorzystywany bo jest naiwny i on nie ma z tego ŻADNEJ korzyści.
Ps bo to obiektywnie namacalnie tak wygląda, ale ludzie czerpią nienamacalne psychologiczne korzyści. Gość jest szarmancki i pomaga, ma taki schemat i jego psychika wyplaca mu nagrody za realizację
@shadowsof2 tak, na pewno XD
@Roman_Polanski:
To chyba tym bardziej zdajesz sobie sprawę że jeżeli laska lubi #!$%@? to po co ma być z Twoim kolega? To chyba lepiej że nie udaje, że z nim jest, a potem rucha się z innymi. Tego Twój kolega by nie zaakceptował i ona mu tego oszczędza
@InterferonAlfa_STG: do OPa pytanie a nie do mnie ?
Ale i tak odpowiem - a po to żeby na nią czasu nie marnował bo by się gorzko rozczarował jakby się nim zainteresowała po 30-35 roku - vide "you don't make housewife from hoe"
Takie przypadki są ciężkie i raczej lubią idealizować kobiety