Wpis z mikrobloga

@magiol: najlepsze że typ i tak paradoksalnie prawdopodobnie lepiej ogarnia rzeczywistość jak ta karyna, percepcja pewnie maxymalnie zaburzona, umysł i ciało nie chcą współpracować, pamięć krótkotrwała w strzępach ale wie że jest przypał, wie że ma robotę i stara się zrobić wszystko co może ale no po prostu w tym stanie to średnio wychodzi, a karyna mimo pełnej kontroli nad ciałem i umysłem (conajwyżej lekko upojona) myśli że jest zabawna, poważna
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Co ja tu czytam...
Gościu chory/pijany/nacpany żadna różnica w kwestii tego, że nie powinien w takim stanie przebywać sam w sklepie monopolowym. Telefon do właściciela lub pod 112 konieczny.

Oczywiście komentarze Karyny uwlaczające
Skończy się śmieszkowanie, jak koleś wytrzeźwieje i ogarnie, że jest na internetach. Państwo inteligencja z pewnością otrzymali od niego zgodę na upublicznienie wizerunku.
@Croudflup: Nie ma na to żadnych dowodów poza tytułem filmu, reakcje gościa niekoniecznie muszą świadczyć o tym że cokolwiek brał a nawet jeśli - to co z tego? Praca to może nie najlepsze miejsce ale nie jest to powód żeby kogokolwiek stygmatyzować.