Aktywne Wpisy
mirko_anonim +45
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Wariner +171
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
Powstań, Powstań do pracy się weź! Do pracy cię woła i miasto i wieś! Jest 07:00:00, Sobota, 05 października 2019. Imieniny: Placyda, Apolinarego. Słońce wstało dziś o 06:55. Będzie oświecało nas 11 godzin i 20 minut, w zenicie znajdzie się o 12:35 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 18:15. Ciemna noc zapadnie o 19:32, ale gwiazd można wypatrywać od 18:50.
Wielkie słowo
Ciekawostka na dziś:
Promocje
- Introvert Quest za darmo na Indie Gala - link
Wczoraj była Metalika to dziś papryczki!!
Ja w trasę ruszam a Wam wszystkim Dzień dobry!
@Sikorka2017: Szerokości! i zdala od drzew
@stam: Kawa jest? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TomTailor100: Doberek!
Wczoraj dostałem info od majstra że mamy problem z kaloryferem. Że niby mu się nie mieści pod oknem i jak zamontuje termostat to wjedzie na balkon... Noszkuwamać, tak to jest jak człowiek bierze rzeczy na wymiar
@micke
@Sikorka2017
@Potatox: To powodzonka w nauce.
Witam wszystkich! :-)
I mały bonus muzyczny, bo okazało się, że mój kochany Candlemass zagra na nadchodzącej Metalmanii <3