Wpis z mikrobloga

#bigbrother o co chodzi z Natalia i Sara? Czytam wpisy, ale nie ogarniam z bardzo sytuacji, a nie mogę oglądać
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@olya: Sara miała zadanie z rybami, które Natalia przerwała jeszcze przed przeczytaniem treści zadania, bo myślała, że Sara panicznie boi się ryb. A później się okazało, że to WB kazał Sarze udawać, że boi się ryb, a tak naprawdę się ich nie boi ;D
  • Odpowiedz
@olya: @ANDRZ_J: z tego co zdążyłam obejrzeć, to Sara miała zadanie coś z rybami, Natalia od razu nacisnęła grzyba, że ona tego nie zrobi (nie wiedząc jeszcze jaka jest treść zadania), grupa na nią naskoczyła, że miała być wspólna decyzja itp. Potem się okazało, że Sara się wcale nie boi ryb. Chyba o to chodzi, ale dokładnie nie wiem bo też dopiero weszłam i staram się nadrabiać :D
  • Odpowiedz
@olya Sara od poczatku zadania z fobiami mowila ze boi sie ryb. Kiedy nadeszla jej chwila "walki z fobiami" i miala wejsc do pudelka z rybami albo chociaz ich dotknac to Natalia wcisnela grzybka i ja uratowala. Wszyscy mieli o to bol d--y bo w koncu nie wiadomo co ona miala z tymi rybami zrobic. Finalnie okazalo sie ze Sara grala i zadnych ryb sie nie boi.
  • Odpowiedz
@olya: zawołali Sarę na jej wyzwanie. Wszyscy oglądali na tv. Dali Sarze do pokoju akwarium z rybami, a ona się nawet nie zbliżyła tam i płakała. Natalia nacisnęła przycisk, żeby przerwać to, bez konsultacji z kimkolwiek. Grupa była na nią zła. Potem się okazało, że Sara się ryb wcale nie boi, tylko miała zadanie od wb udawać. A natalia ma kryzys, płakała, uciekała od reszty itp
  • Odpowiedz
@olya: Sara miała zadanie z rybami, mówiła Natali że się ich piekielnie boi i jak Sara była w pokoju zadan to Natan widział w jej oczach strach i nacisnął guzik przerywający zadanie(przed dokładnym przedstawieniem na czym polega zadanie) No i o to była pierwsza akcja a po chwili okazało się że Sara ryb się nie boi i to było tylko zadanie od wielkiego brata. I tak naprawdę to było zad
  • Odpowiedz
@olya: @ANDRZ_J: Sara dostała zadanie, że ma udawać paniczny strach przed rybami, nikt o tym nie wiedział. Dziś dostała zadanie w cyrku, by wejść nogami do akwarium pełnego ryb (tego co Anka wczoraj w nim siedziała) i bardzo dobrze grała, że się boi i że tego nie zrobi. Grupa nawet nie wiedziała, że Sara ma wejść do tego akwarium, a Natalia bez zastanowienia chwilę po wejściu Sary do
  • Odpowiedz