Aktywne Wpisy
bulbulator90 +30
Jak sobie radzicie że świadomością, że będziecie prawdopodobnie samotni do końca życia? Że prawdopodobnie umrzecie gdzieś sami i zapomniani?
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
To, że zysk z najmu nieruchomości nie jest objęty podatkiem od zysków kapitałowych 19% to jeden z największych absurdów tego kraju kwitnącego betonem.
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#pytanie #film
Szukam alternatywy bo jestem w połowie serialu jessica Jones i wszędzie lipa :/
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Płakać mi się chce jak słyszę takie smutki iż nie potrafi jeden z drugim pozbyć się reklam.
Najlepiej to chyba co niektórzy albo nawet i większość powinna mieś tylko dwa klawisze na klawiaturze i jeden w myszce to by życie było lżejsze :D Czasem trzeba się obudzić i czegoś w końcu w tym życiu nauczyć !
Bez tego to nawet bym netu nie chciał mieć bo reklam więcej jest w necie niż j-----j telewizji :D
A trzeba być debilem aby pozwolić sobie na reklamy
@Snafii1979: