Wpis z mikrobloga

@Marcinoss84: A co masz u góry smotku ?Dalej cioty będą pisać o tej liście na priv. Normalne debile i czereśniaki ze sztachetowa :D. Myślcie troszkę bo to nie boli tak bardzo zanim zadacie następne cipowate pytanie o listę. Masakra z wami dzieciakami :D
  • Odpowiedz
@sanderka2466: A p--------j no ty się synu o zlew i puknij se kucyka a na koniec zmarszcz j---a prawą rączką bo masz miękkie jajka jak u pederasty. I zacznij w końcu myśleć bo to tak bardzo nie boli i ni kuje w rzęsy!
  • Odpowiedz
GOVOD.TV jest całkiem dobrze zrobiona i co najważniejsze ma jakiś swój player bo filmy uruchamiają się bez problemu, nie z jakiegoś hostingu zewnętrznego, ale zauważyłem, że póki co nie ma tam dużej ilosci filmów, cos się znajdzie ale do takiego filmana jeszcze daleko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@HAcKPoLCOM: Jak ktoś nie wie co to jest Nano Adblocker i do tego obowiązkowe rozszerzenie Nano Defender to do usranej śmierci będzie oglądał reklamy aż odcisków dostanie i włosy urosną między palcami od trzepania kucyka.
Płakać mi się chce jak słyszę takie smutki iż nie potrafi jeden z drugim pozbyć się reklam.
Najlepiej to chyba co niektórzy albo nawet i większość powinna mieś tylko dwa klawisze na klawiaturze i jeden w myszce to by życie było lżejsze :D Czasem trzeba się obudzić i czegoś w końcu w tym życiu nauczyć !
Bez tego to nawet bym netu nie chciał mieć bo reklam więcej jest w necie niż j-----j telewizji :D
A trzeba być debilem aby pozwolić sobie na reklamy
  • Odpowiedz
Sprawdziłem i faktycznie niebo a ziemia w porównaniu z popularnym iad blockami, aż włączyłem jakieś hostingi gdzie wiem, że jest mnóstwo reklam i nie było ani jednej. Działa to perfekcyjnie, głupi ja, że tyle używałem czegoś innego

@Snafii1979:
  • Odpowiedz